Twoje hosty i u mnie w ziemi - ciekawe jaki w tym roku dają popis. Jak na nie patrzyłam to zawsze przypominasz mi się ty i Twoje kochane serducho.
Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
Witaj Aniu,
Twoje hosty i u mnie w ziemi - ciekawe jaki w tym roku dają popis. Jak na nie patrzyłam to zawsze przypominasz mi się ty i Twoje kochane serducho.
Piękne lilie - ciepło pozdrawiam .
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
dorkow0-Dorotko; sweety-Aniu Jest duzo host ,kwitnących na biało i do tego pachnących,Ta oto to Blue Angel.
Moje hosty się bardzo rozrosły ,na wiosnę kilka musze przesadzić,,I trochę ,jak ktoś jest chętny mogę za niską cenę odsprzdać
baasik-Basiu;bwoj54-Bogusiu Trojeść biała "Iceballet" jest delikatna i faktycznie bardzo ładna ,,wyższa niż inne.Ja w tym roku jeszcze kilka jeżówek chcę sobie dokupić, lili i chryzantemek.Gdzieś to upchę między liliowce
jonatanka-Asiu Dziękuję
Żurawek chciałam kilka sobie dokupić w tym roku,,,a tak wyszedły mi wspaniały prezent
Jeżówka Meringue jest śliczna,moja to zakup wiosenny,więc jeszcze była mała,Ale w tym roku powinna trochę się rozrosnąći będzie ładniej się prezentować.
mar33-Marysiu Witaj kochana w Nowy Roku.A ogladaj,,oglądaj,,teraz mamy trochę czasu ,po świętach.I Nowy rok mamy i niby zimę,Dni długie akuratne na przemyslenia ogrodowe.
alicjad31-Alu; Sylwia85 ;iwona0042;juni-Beatko Witajcie kochane w Nowy 2014 Roku!!I wszystkiego dogrgo wam życzę aby w nim było.Dziękuję ,żurawki zawsze mnie cieszą.
A zdjątka z wiosna na pewno będą nowe.Ja dopiero w tym minionym roku robiłamzdjatka kwiatowe na potrzby foru,,więc,trochę się nauczyłam i na pewno będą jeszcze ładniejsze
koziorozec-MartuśZ ogrodowy poczekam do wiosny,,ale mam wątek Takie Tam Pogaduchy ...http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... =65049.nie miałam czasu zbytnio na niego to teraz go trochę raktywuję i będę z wami.
Kochammmkwiaty-AgnieszkoHosty na pewno ładnieCi się w tym roku rozrosną.Cieszę się ,że jak będziesz patrzyła na nie to mnie sobie przypomisz,To miłe
A lilie też kocham
A mi o Tobie będzie przypominać piękna lampa,kórą mi podarowałaś
Wszystkim wspaniałym gościom , którzy mnie odwiedzali serdecznie z całego serca dziękuję.
W nowym watku zobaczymy się na wiosnę
Póki co jestem do wiosny w tym wątku; Takie Tam Pogaduchy ... jak chcecie ze mną pogadać
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=224
A to na dowidzenia ;

Moderatorów proszę o zamknięcie wątku
Moje hosty się bardzo rozrosły ,na wiosnę kilka musze przesadzić,,I trochę ,jak ktoś jest chętny mogę za niską cenę odsprzdać
baasik-Basiu;bwoj54-Bogusiu Trojeść biała "Iceballet" jest delikatna i faktycznie bardzo ładna ,,wyższa niż inne.Ja w tym roku jeszcze kilka jeżówek chcę sobie dokupić, lili i chryzantemek.Gdzieś to upchę między liliowce
jonatanka-Asiu Dziękuję
mar33-Marysiu Witaj kochana w Nowy Roku.A ogladaj,,oglądaj,,teraz mamy trochę czasu ,po świętach.I Nowy rok mamy i niby zimę,Dni długie akuratne na przemyslenia ogrodowe.
alicjad31-Alu; Sylwia85 ;iwona0042;juni-Beatko Witajcie kochane w Nowy 2014 Roku!!I wszystkiego dogrgo wam życzę aby w nim było.Dziękuję ,żurawki zawsze mnie cieszą.
koziorozec-MartuśZ ogrodowy poczekam do wiosny,,ale mam wątek Takie Tam Pogaduchy ...http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... =65049.nie miałam czasu zbytnio na niego to teraz go trochę raktywuję i będę z wami.
Kochammmkwiaty-AgnieszkoHosty na pewno ładnieCi się w tym roku rozrosną.Cieszę się ,że jak będziesz patrzyła na nie to mnie sobie przypomisz,To miłe
Wszystkim wspaniałym gościom , którzy mnie odwiedzali serdecznie z całego serca dziękuję.
W nowym watku zobaczymy się na wiosnę
Póki co jestem do wiosny w tym wątku; Takie Tam Pogaduchy ... jak chcecie ze mną pogadać
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=224
A to na dowidzenia ;

- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Biegną na pogaduchy 
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu z niecierpliwością czekamy na nowe zdjęcia z ogrodu, nowe aranżacje i pomysły.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale w zeszłym roku nazbierałas roślinek
Czuję, że w tym roku jeszcze ich przybedzie
Czuję, że w tym roku jeszcze ich przybedzie
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Coś moderatorzy zapomnieli zamknąć mi watku
Czkacie do wiosny?
W takim razie jeszcze odpopwiem ;
jonatanka- Asiu Miło mo,że zagladasz do mnie na pogaduchy
Sylwia85 Nowe zdjątka ogrodowe będą w nowym wątku z nadejściem prawdziwej wiosny.Chociaż to co mamy na dworze,to niby jak wiosna..a zimę mamy
A nowe pomysły to ja juz mam.Jeszcze jeden kawałek trawnika usunąć,liliwce przesadzić częśćich, bo na jednej juz mi się nie pomieściły.Włąśnie planuję co między nimi posadziś,Wymyśliłam trochę ostróżek,chryzantemek i chyba cynie i aksamitki na uzupełnienie.
Margo2-GosiuFaktycznie w ubiegłum roku dużo roślinek dokupiłam,Myślę,że w tym roku już mam listę nowych chciejstw, trochę lili.jeżówki,hortensje,ale juz myślę,że będzie dużo mniejsza ,bo ogród nie z gumy i tak coraz kasuję kawałek trawnika,
a co chłopaki będą robić,jak im koszenie zmniejszam co raz

Poszukuję także jeżówki Summer Cocktail i Cheyenne Spirit?
I Zaplanowałam kupić sobie jeszcze 2 hortensje CANDELIGHT i MAGICAL FIRE
.Może ktoś poda mi dobre namiary gdzie te jeżówki kupić???
3 stycznia sadziłam jeszcze do ziemi tulipany ,bo na swięta dostałam z Holandii ,jeszcze nie pamietam,abym cokolwiek sadziła do ziemi 3 stycznia
Jestem tutaj w pogaduchach http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=238
W takim razie jeszcze odpopwiem ;
jonatanka- Asiu Miło mo,że zagladasz do mnie na pogaduchy
Sylwia85 Nowe zdjątka ogrodowe będą w nowym wątku z nadejściem prawdziwej wiosny.Chociaż to co mamy na dworze,to niby jak wiosna..a zimę mamy
A nowe pomysły to ja juz mam.Jeszcze jeden kawałek trawnika usunąć,liliwce przesadzić częśćich, bo na jednej juz mi się nie pomieściły.Włąśnie planuję co między nimi posadziś,Wymyśliłam trochę ostróżek,chryzantemek i chyba cynie i aksamitki na uzupełnienie.
Margo2-GosiuFaktycznie w ubiegłum roku dużo roślinek dokupiłam,Myślę,że w tym roku już mam listę nowych chciejstw, trochę lili.jeżówki,hortensje,ale juz myślę,że będzie dużo mniejsza ,bo ogród nie z gumy i tak coraz kasuję kawałek trawnika,

Poszukuję także jeżówki Summer Cocktail i Cheyenne Spirit?
I Zaplanowałam kupić sobie jeszcze 2 hortensje CANDELIGHT i MAGICAL FIRE
3 stycznia sadziłam jeszcze do ziemi tulipany ,bo na swięta dostałam z Holandii ,jeszcze nie pamietam,abym cokolwiek sadziła do ziemi 3 stycznia
Jestem tutaj w pogaduchach http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=238