No niezłe teorie ludzie wymyślą, chyba po to aby się usprawiedliwiać, jak im się nie wiedzie...bo to kaktusy winne.magda41 pisze:ale pięknektoś mi kiedyś powiedział że nie powinno się mieć w domu kaktusów bo przynoszą nieszczęście
chyba głupoty gadał
Ależ ma! Tyle że nieładnie damie nóżki fotografować i na fotkach w necie pokazywać...Rejden napisał(a):
szkoda tylko ze korzenie straciła![]()
Nie chyba gadał głupoty a na pewno. Tak samo jak Ci co twierdzą, że one niezdrowe jeśli w domu rosną. Przesądy głupie i tyle...magda41 napisał(a):
ktoś mi kiedyś powiedział że nie powinno się mieć w domu kaktusów bo przynoszą nieszczęściechyba głupoty gadał
![]()
Tiaa a jak się trzyma w domu kaktusy to się zostaje starą pannąPaula15 pisze: nazywany drzewkiem szczęścia wcale tego szczęścia nie przynosi bo odgania pieniądze i jak go masz nigdy się nie dorobisz niczego
to ja będę klepała biede całe zycie, bo Grubosze w różnej formie i odmianie goszczą u mnie na kazdym parapeciePaula15 pisze:Ja słyszałam, ze grubosz-popularnie nazywany drzewkiem szczęścia wcale tego szczęścia nie przynosi bo odgania pieniądze i jak go masz nigdy się nie dorobisz niczego![]()