Ogródek AGNESS cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.7

Post »

Tak tak, zdecydowanej zieloności mówimy nie
chyba że to Hosty Martuś tak? :wink:
Ja też lubię jak roślinki kwitną na przemian ze sobą
i ciągle eksperymentujemy w połączenaich
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Agusiu pokazałaś wspaniałe tawułki, masz wiele kolorów, spora kolekcja i wszystkie są piękne, też bardzo je lubię i tak jak piszesz lubią półcień i wiele wody. Przesyłam ci trochę wiosny bo u nas dzisiaj jest ciepło i ;:3 ;:3 ;:3.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grzesiu a eksperymentujemy, eksperymentujemy....i czasami wychodzą takie dziwne połączenia roślinek, które wyglądają ze sobą pięknie, a wymagają zupełnie innych warunków 8-) :lol: Np u mnie we wspaniałej komitywie rosną hosty kochające cień i liliowce kwiaty słońca na,, patelni,, i jest im całkiem dobrze 8-) :lol: Również tawułki nie przepadające za słoneczkiem i róze, które słońce kochają.....i też ok ;:224 :lol:

Irenko tawułki bardzo lubię, dlatego poszukiwałam różnych kolorków :D
Dziękuję za słoneczko ;:196 u mnie dziś też piękny dzień, aż nie chciało mi się iść do pracy. Mogłabym cały dzień spędzić na dworku :D

Kochani czas zakończyć wątek pełen wspomnień :D Wiosenka już u bram, puka do naszych ogródków. Już lada chwila i można będzie pokazać wytęsknione ,wyczekane pierwsze kwiatuszki. Do zobaczenia w nowym wiosennym wątku. Serdecznie zapraszam :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”