nuta23 pisze: Hibiskus bardzo ciekawy. Może pomyślał, że będzie jak fiołeczek który kwitnie za każdym razem inaczej i nigdy się nie nudzi.
Reniu,no chyba coś z nim nie tak
doromichu pisze:Chandzia ale masz piekny busz!!! bardzo mi sie podoba
Dorotkozaczęło się grzanie i trochę się martwię o ten mój busz
Henryku dziękuję,ja też byłam u Ciebie ... i jest na co popatrzeć ;:85
elcia1974 pisze:
Boziu, jaka ta Aglonemka jest ładna

Ja Cię Aniu już zaczynam molestować choćby o kawałeczek.
maribat pisze:
No i ta aglaonemka.. my się często z Elą spotykamy na tych samych chciejstwach, i tak jest tym razem.
Elu, Marto, na wiosnę nie ma sprawy,bo teraz w ogóle nie ma odrostów.Przez cały rok nic nie wypuściła(słabo mi rosną kwiaty ,pewnie czują ,że mam mało miejsca.)
maribat pisze:
Za to kiedyś chyba nie odpuszczę i uśmiechnę się do ciebie szeroko po kawałeczek tetrastigmy

.. moja.. ginie niestety
Twoje wypieki podziwiam nieraz. Zadałam sobie kiedyś wiele trudu szukając odpowiedniej butelki do "stworzenia" pieczarek.. niestety nie znalazłam pieczarek więc też nie było
pozdrawiam serdecznie
Martuś,mam nadzieję ,że to nie przeze mnie Ci marnieje (mój bliżniak skrzydłokwiat też ledwo zipał jak go rozdzieliłam ale już zaczyna rosnąć,co prawda od nowa,więc z tetrastigmą może będzie tak samo?)tetra też rośnie tylko z jednej gałązki ..ale jakby co dla Ciebie zawsze.
a co do pieczarek ,to nie wiem czy żartujesz sobie ..butelka wygląda tak

więc teraz nie masz już wymówki robiłam w sobotę
anetta pisze:O kurczę ile roślinek można pomieścić na jednym parapecie ale ja też lubię takie widoki...
Anetko,no ja raczej nie przepadam za takimi widoczkami (wolę więcej luzu)ale jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma
A tu kolejny wypasiony parapet
arlet3 pisze:Aniu same śliczne roślinki u Ciebie a Ty tak mało nam je pokazujesz.

Arletko kochana robię co mogę
Uleńko ciesze się
mmax pisze:Różowa zroślicha to moje wielkie chciejstwo ;) Powinien dostać nobla ten, kto wyhodował tę odmianę ;)
Ty chcesz ja mam ...możemy się dogadać
mój nowy nabytek ..plus dwa listki fiołka

A tu _aeschynantus_ zakwitł

i jeszcze imieninowo -urodzinowe ,nadal kwitną

ciąg dalszy nastąpi jak skończę szyć kurtkę ...zima nadchodzi wielkimi krokami...miała być kurtka ,a będzie kożuch