Iza

A gdzie tak długo się podziewałaś?

Chyba nie,az tak czesto jej nie podlewalam2iza pisze:Nie zalałaś jej czasami ???
 Co mam zrobic,nie chce jej stracic
 Co mam zrobic,nie chce jej stracic
A jednak ...Rozumiem,że ochoty na pisanie nie miałaś2iza pisze:To tu to tam przeprowadzka, rozwód itd. dużo w moim życiu się wydarzyło i jakoś ani serca ,ani czasu nie było na pisanie.

izabelka34 pisze:Chyba nie,az tak czesto jej nie podlewalam2iza pisze:Nie zalałaś jej czasami ???Co mam zrobic,nie chce jej stracic

Gdzie mam wyslac liscie?do jakiej analizy..nierozumieAnaka pisze:izabelka34 pisze:Chyba nie,az tak czesto jej nie podlewalam2iza pisze:Nie zalałaś jej czasami ???Co mam zrobic,nie chce jej stracic
To jakiś wirus albo grzyb.Wyślij do analizy liście.Trudno ze zdjęcia wywnioskować prawidłową opinię.

a zwłaszcza Samba oj będzie mi się
 a zwłaszcza Samba oj będzie mi się  

Zdjęcia liści /może bardziej dokładne/ do działu:diagnostyka,porady...izabelka34 pisze:Gdzie mam wyslac liscie?do jakiej analizy..nierozumieAnaka pisze:izabelka34 pisze:Chyba nie,az tak czesto jej nie podlewalam2iza pisze:Nie zalałaś jej czasami ???Co mam zrobic,nie chce jej stracic
To jakiś wirus albo grzyb.Wyślij do analizy liście.Trudno ze zdjęcia wywnioskować prawidłową opinię.

takimi powolnymi kroczkami, strona po stronce wstecz przejrzałam jeszcze raz cały wątek. Zauroczyły mnie liczne kwitnienia fiołków i skrętniczków
 takimi powolnymi kroczkami, strona po stronce wstecz przejrzałam jeszcze raz cały wątek. Zauroczyły mnie liczne kwitnienia fiołków i skrętniczków    
   Śliczności, kilka z chęcią przytuliłabym do serduszka
 Śliczności, kilka z chęcią przytuliłabym do serduszka