Polu, wielosiły mam trzy różne.Ostatnio były dzielone, ale na drugi rok na pewno znów będzie można skubnąć.Pola42 pisze:Iguś, piękne zdjęcia i piękne rośliny !
Ty niby o hortensjach ... a na pierwszym planie hosta ze ślicznym wielosiłem.Lubię takie obrazeczki
Ogród Igi - cz.5
-
x_P-42
Już wcześniej zamieściłaś zdjecie z tym zestawieniem. Tak mi się spodobało,że właśnie nabyłam drogą kupna dwie odmiany wielosiła.iga23 pisze:Polu, wielosiły mam trzy różne.Ostatnio były dzielone, ale na drugi rok na pewno znów będzie można skubnąć.Pola42 pisze:Iguś, piękne zdjęcia i piękne rośliny !
Ty niby o hortensjach ... a na pierwszym planie hosta ze ślicznym wielosiłem.Lubię takie obrazeczki
-
x_P-42
-
x_P-42
-
x_P-42
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Rybko , chodzi o ten skalniak przy tarasie, czy tę rabatę skalną na miniaturowe iglaki?MałaRybka pisze:
Igo, szukam i nie mogę znaleźć twoich postów i zdjęć, gdy robiłaś skalniaczek. Wiesz, w której części one moga być? Twoim zdaniem, jak dużo potrzeba kamieni aby zrobić obwódkę podniesionej rabatki, na ok 25 cm wysokiej i długiej z 10 m? Najpierw układałaś kamienie?
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguś jak zawsze przepiękne widoki serwujesz, w oko wpadła mi szczególnie przepiękna jeżówka i słoneczna żółciuteńka chryzantema -piękności 8)
a hortensje to już brak słów, jakie piękne
strasznie podoba mi się Limelight- ja w ogólę lubię kwiaty z nutą zieleni
Na wiosnę planuję zakup kilku hortensji- poza ogrodowymi, bo jedynie takie mam.