Przemyśl Aniu i powiadom rodzinkę
Matemax pisze:Bogusiu, dzięki za odwiedzinki, zostawię u ciebie moją ulubioną różyczkę
Matii róża piękna zapach też pewnie od niej się unosi ,ale dobrze ją mieć choćby do herbaty
Chciałabym wiedzieć ,czy ona bardzo się rozrasta ,czy trzeba ją jakoś ograniczyć :P
an-ka pisze:Boguśko dzisiaj tłusty czwartek a ja obudziłam sie dopiero jak koleżanka mnie odwiedziła i zdziwiona ,że nie podaję krepla do kawy.Usprawiedliwia mnie jednak nawał obowiązków(mój kot,koleżanki kot,wizyty u weterynarza i szpitalu,no i domowe zajęcia)
Po południu nabyłam pączki i tradycji stało się zadość-zjedliśmu po 1 bo u mnie nikt za nimi nie przepada-o- co innego faworki-tak jak u Jadzi.Byłam u niej ale nic nie zostało.Muszę sama zrobić
Mateusz piękna róża a jak się nazywa?
Wiem rozumiem
Aneczko ,obowiązki najpierw ,pączki sama wczoraj piekłam ,około 100 sztuk ,,nic nie zostało
A jak u Ciebie z zakupami wiosennymi??? :P
Hanka 1 pisze:Bogusiu czy u Ciebie nie ma zimy,że już poczyniasz zakupy.Powiedz jakie cebule kupiłaś i pewnie już u Ciebie parapety uginają się od rozsady.Zadroszczę werwy,mnie jakoś jeszcze nie rusza.Może dlatego,że cały czas pada śnieg i jest dość zimno.Pozdrawiam
Bogusiu wyciep tego tojada.Nawet nie pod sąsiada tylko na ognisko.Naprawdę jest niebezpieczny.
Haneczko zima trzyma i nie chce popuścić ,ciągle śniegu przybywa ,ale dziś mówili ,że od środy odwilż ,
Nic jeszcze nie siałam ,w przyszłym tygodniu zaczne ,chce się dostosować do poradnika ekologicznego ,,chcę po prostu sprawdzić czy to działa jakie będą plony
Kupiłam parę cebulek lilii i dziś będę zamawiała w
cebulach liliowce
A tojada wyrzucę ,chyba ,że znajdę mu bezpieczne miejsce
Pnąca róża z mojego ogródka
i hortensja ogrodowa-ciekawe czy przeżyje zimę ????/