Storczyki TULIPANA998
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
To nie koniec !!!

Założyłem nastepne konto na fotosiku.. , na poprzednim mi zablokowali 25 zdjeć bo tansfery przekroczyło...
. Teraz też sie boje..
. Ja sobie chyba załoze to co Mówi Łukasz
.

Założyłem nastepne konto na fotosiku.. , na poprzednim mi zablokowali 25 zdjeć bo tansfery przekroczyło...

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Kochani , obiecałem fotorelacje to musze dotrzymać słowa , nie ma za co dziękować
.
Jutro be dzie jeszcze troche ze storczykarni fotek i z sali balowej przygotowanej do wykładu , wielkiej jadalni przy toaście , , troche z powozowni i otoczenia , oraz oanżerii ale kombinuje na co by je przetransportować byle nie na fotosik..
.

Jutro be dzie jeszcze troche ze storczykarni fotek i z sali balowej przygotowanej do wykładu , wielkiej jadalni przy toaście , , troche z powozowni i otoczenia , oraz oanżerii ale kombinuje na co by je przetransportować byle nie na fotosik..

- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Tulipan998
- Kontakt:
Joasiu ( dobrze pamietam ?
) - dziekuje , cała przyjemność po mojej stronie
)
Oj jutro jade na wesele 9 albo raczej na malutkie wesele bo to raczej bedzie przyjęcie
) i nie mam czasu... Jakos ostatnio w ogóle mnie do komputera nie ciagnie , ale do altanki w ogrodzie
no i korzystam z końca wakacji... , jak pomyślę , ze nie długo przyjdzie zima i moje chorowanie to mi sie płakac chce..
.
W piatek obiecuje wkleić..
. Wiem wiem.. , wy checie oglądnąć a ja..
.

Oj jutro jade na wesele 9 albo raczej na malutkie wesele bo to raczej bedzie przyjęcie

W piatek obiecuje wkleić..

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- Tulipan998
- Kontakt:
Witajcie
.
Ostatnio szkoła pochłania...
Jutro mam od 9:50 do 16:05
. Ale zdążę iść na rynek
. Nie wiem czy coś upoluję.. , osoatnio słyszałem , ze raczej to sprzedaja chryzantemy i papryczki chili z roślin no i cebulki tulipanów itd.
. Ale mam nadzieje , ze wkońcu niedługo tata mnie zabierze do Rzeszowa
. Na końcu września dostanę pierwszą wypłate z praktyk , bo w czwartki i piatki mam praktyki w przedszkolu
. Będe na razie co miesiac maiał 100 zł.. , z czasem wiecej..
. Dobre i to.. Jakbyśmuy pojechali to tez oczywiście do LM , Auchana to myślę , ze mi tata jednego phal. mi przynajmniej kupi
. zależy czy bezie wybór.. , jak bym miał Obi pod nosem to bym na pewno wiecej tracił i wiecej miał
. Ale Obi najbliżej w Krakowie...
.
Różowemu phal. pędzik rośnie powoli.... Mini mark , bedzie przekwitał , fioletowy phal. tez i biały...
. A nie tak dawno je kupiłem.. Piegowaty phal. w pełni rozkwitu . Podony do belliny przedłużył pęd o 1 pak , 2 opadły . Żółty gigant z fioletową warżką , ma 4 kwiaty , vandom ślocznie rosna korzonki
. Miniaturek kwitnacy sie poprawił
. Biały z fioletową warżką.. , obciołem mu ped z 2 kwiatkami i jest na wykończeniu....
, ja niegdzie niemoge spagnum dostać , normalnie jestem wściekły . Dlatego musze czym prędzej do Rzeszowa jechać..
Jutro będę cykal fotki w ogródku to cyknę i storczykom
.

Ostatnio szkoła pochłania...

Jutro mam od 9:50 do 16:05

Różowemu phal. pędzik rośnie powoli.... Mini mark , bedzie przekwitał , fioletowy phal. tez i biały...

Jutro będę cykal fotki w ogródku to cyknę i storczykom

- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31