Ogród Igi - cz.5
Igo, co ja mogę innego napisać, jak tylo to, że posiadasz cudowny ogród. Jeżówki boskie (gdzie je kupiłaś ?? Proszę o linka, jak można) . A winobluscz pięcioklapkowy to ista plaga dla ogrodu. Miałe go posadzonego również przy płocie. Przy wykopywaniu..........., masakra. Jego pędy wyłażą do tej pory.
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu, kiedy sadziłaś swój winobluszcz? Czyżby niedawno?
. Mam nadzieję, że za 3 lata nadal ci się będzie podobał hihi.
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
Iwonko mój dokładnie ma 3 lata, pierwszą rzeczą po przeprowadzce było obsadzenie muru przez winobluszcz . Ale podobać naprawdę to zacznie mi się dopiero po 13 latach
Taki mur jest u mojej mamy dla mnie cudo.
Może dlatego , że lubię ogrody takie naturalne, mocno zarośnięte , jakby bez ręki ogrodnika
Taki mur jest u mojej mamy dla mnie cudo.
Może dlatego , że lubię ogrody takie naturalne, mocno zarośnięte , jakby bez ręki ogrodnika
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Marcinie jeżówki są kupione w Hortulusie wkoło Koszalina. Jeżdżę tam czasem na cmentarz.W tym roku już nie będę, ale jak pojadę to kupię różne i zaproponuję na forum.Mutari pisze:Igo, co ja mogę innego napisać, jak tylo to, że posiadasz cudowny ogród. Jeżówki boskie (gdzie je kupiłaś ?? Proszę o linka, jak można) . A winobluscz pięcioklapkowy to ista plaga dla ogrodu. Miałe go posadzonego również przy płocie. Przy wykopywaniu..........., masakra. Jego pędy wyłażą do tej pory.
Niestety nie są tanie, około 15 zeta.
-
x_P-42
Iga, fakt, że od kiedy jestem na forum, staram się pilnować nazw roślin, które kupuję
dobrze, bo przynajmniej działa to mobilizująco na człowieka i umysł pracuje
a ciagłe szperanie za nazewnistwem to już teraz norma
Patrząc na to zdjęcie pomyślałem sobie, że perfekcja to mało - doskonale zaplanowane i skomponowane
Pięknie