Oaza spokoju Hanki
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Haluś jeśli Ci się podobają moje kolekcje--poprawiaj nastrój .Byłam u Ciebie i nie wstawiasz żadnych fotek a przecież masz pokaźną kolekcję róż i innych pięknych kwiatów.Z przyjemnością zobaczyłabym Twoje wspomnienie lata
Jadzia /Wisienka/ Wiesz Kochana niektóre moje marzenia mogłam spełnić dopiero jak dzieci wyszły z domu.Teraz została tylko jedna potrzeba-róże i lilie.Ogród jest dla mnie czymś więcej niż tylko skrawkiem ziemi gdzie coś rośnie.To miejsce gdzie odreagowuję wszystkie stresy /a pracę mam wyjątkowo stresującą/.
Jadzia1 Kolekcje lilii też wstawię tylko nie mogę bardzo ogarnąć ,tak dużo mam zdjęć.Ale myślę,że jakoś sobie poradzę i powspominamy lato liliowe.
Gabrysia Pochwała od Ciebie to więcej niż pochwała.Rzeczywiście jak to wszystko u mnie kwitnie zapach jest niesamowity,szczególnie wieczorem
Bogusia2 Ty też masz bardzo ładne róże tym bardziej jestem zadowolona,że moje przypadły Ci do gustu
Zenek miło,że zaglądasz.Na takiej małej powierzchni jak mam ,muszę wybierać między roślinami.A że róże i lilie najdłużej cieszą oczy i nie wymagają częstej pielęgnacji /plewienia/ wybrałam je.
Iza po ostatnich Twoich zakupach też będziesz latem zachwycać nas swoimi różami.Ja na wiosnę mam już upatrzone z 15 nowych odmian.Jak znajdę ogrodnika dam Ci namiary./tylko gdzie ja je posadzę/
Jadzia /Wisienka/ Wiesz Kochana niektóre moje marzenia mogłam spełnić dopiero jak dzieci wyszły z domu.Teraz została tylko jedna potrzeba-róże i lilie.Ogród jest dla mnie czymś więcej niż tylko skrawkiem ziemi gdzie coś rośnie.To miejsce gdzie odreagowuję wszystkie stresy /a pracę mam wyjątkowo stresującą/.
Jadzia1 Kolekcje lilii też wstawię tylko nie mogę bardzo ogarnąć ,tak dużo mam zdjęć.Ale myślę,że jakoś sobie poradzę i powspominamy lato liliowe.
Gabrysia Pochwała od Ciebie to więcej niż pochwała.Rzeczywiście jak to wszystko u mnie kwitnie zapach jest niesamowity,szczególnie wieczorem
Bogusia2 Ty też masz bardzo ładne róże tym bardziej jestem zadowolona,że moje przypadły Ci do gustu
Zenek miło,że zaglądasz.Na takiej małej powierzchni jak mam ,muszę wybierać między roślinami.A że róże i lilie najdłużej cieszą oczy i nie wymagają częstej pielęgnacji /plewienia/ wybrałam je.
Iza po ostatnich Twoich zakupach też będziesz latem zachwycać nas swoimi różami.Ja na wiosnę mam już upatrzone z 15 nowych odmian.Jak znajdę ogrodnika dam Ci namiary./tylko gdzie ja je posadzę/
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Liliowce też piękne, ale te róże - och i ach... chciałabym choć troszkę, choć obejrzeć, powąchać...
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale kolorowo zrobiło się od Twoich kwiatów Haniu.
A takich lilii jeszcze nie widziałam - cudne!
Po prostu zauroczyły mnie.

Haniu - pracę masz na pewno stresującą. I niewdzięczną ... I trudną ...
A w ogrodzie rzeczywiście można się zrelaksować i zapomnieć o Bożym świecie.
I tak też jest ze mną - wsiadam w samochód i zostawiam wszystkie sprawy na Śląsku.
A przynajmniej się staram.
A takich lilii jeszcze nie widziałam - cudne!

Haniu - pracę masz na pewno stresującą. I niewdzięczną ... I trudną ...
A w ogrodzie rzeczywiście można się zrelaksować i zapomnieć o Bożym świecie.
I tak też jest ze mną - wsiadam w samochód i zostawiam wszystkie sprawy na Śląsku.
A przynajmniej się staram.
Pozdrawiam serdecznie
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hanuś kochana już nie moge sie doczekać, kiedy minie w sklepach świąteczny szał i wreszcie rzucą na półki upragnione cebule, nasiona, bulwy itp. Ja juz pospisywalam sobie od Ciebie wcześniej nazwy i róż i lilii, które chce kupic. Oby choc w częśći mi sie udało. Fotki cudowne. Co my byśmy bez Twoich zdjęc teraz zimą obserwowali?? Buziaki pozdrawiam

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38