witajcie nie spodziewałam się aż tylu pozytywnych opinii to są tylko panele fajnie by było miec podłogę z deski ale trochę drogo .Też mi się wydaje że nawet nie źle wyszło jestem bardzo zadowolona z efektu a mała po prostu zachwycona że wreszcie ma gdzie bałagan robić .Dziękuje wam za odwiedziny i miłe słowo fajnie jak można się z wami podzielić tym co się zrobiło .A co do bratków to urzekł mnie w nich kolor bardzo lubie pomarańczowe kolorki i staram się co roku takie kupować choć rzadko trafić można .
Gosiu, widzę że mamy podobne upodobania kolorystyczne- ja też uwielbiam pomarańcz Pokoik śliczny- podłoga bardzo mi się podoba. A z brateczków zbieraj nasionka, bo kolor naprawdę super. Wysiejesz i będziesz miała swój kolorek i może z koleżanką się podzielisz
Jak tam ślicznie u Ciebie, nowy balkonik bardzo ładny. Szeflerka niesamowicie piękna! Bardzo mi się podobają jej jaśniutkie liście. Kącik z sansewierkami - rewelacja, fajnie do nich wiklina pasuje
Gosiu balkon świetny, aż Ci zazdroszczę bo mój taki obskurny jest a niestety spółdzielnia się nie bierze za remontowanie bloku choć w innych już porobili balkony
Zielony kącik przy balkonie super. A zestawienie sansevierek to już w ogóle i tak jak pisała Ilonka wiklina fajnie do nich pasuje