czyli przypadkiem :P mam nadzieję że nic się wtedy Tobie nie stało - a rodzinka pewnie miała temat do rozmów - jeśli to widziałakogra pisze:Karolku - po prostu się na koniec pośliznęłam na poukładanych już, tylko że mokrych kamieniach i dałam nura do wody, i tyle.
Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
ładne zdjątka z tej wycieczki zrobiłaś
czy mi się wydaje czy wyrastają na nich młode "kozie brody"???

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karolku - jeśli chodzi o te "kozie bródki" to jest to grzybek o nazwie gożdzieńczyk grzebieniasty. Pięknie wygląda kiedy jest dorosły, bo te ze zdjęcia to młodzieniaszki. Dojrzały tworzy prawdziwią , jak to napisałeś kozią bródkę mocno postrzępioną. Prawda że uroczy ?
KaRo - na wcześniejszym zdjęciu jest młoda sadzonka borówki w mchu, tylko że już bez liści.
Bogusiu - na codzień człowiek nie ma czasu patrzeć pod nogi i dookoła a tam też jest piękny świat przyrody. Ja właśnie postanowiłam na tej wycieczce porozglądać się trochę niżej. No i takie z tego wyszły właśnie fotki. Prawda, że te roślinki i grzybki są super ?
Izuniu - ja też ostatnio tak mam, że nie mogę otworzyć fotek a jak już coś się pokaże to tylko we fragmentach. Nie wiem co to się dzieje, ale fotosik kompletnie zwariował. Nie mogę zobaczyć nawet tego co wklejam. Więc nie jesteś sama. Ale może jutro będzie lepiej. A to coś to grzybki - spójrz na odpowiedż wyżej.
KaRo - na wcześniejszym zdjęciu jest młoda sadzonka borówki w mchu, tylko że już bez liści.
Bogusiu - na codzień człowiek nie ma czasu patrzeć pod nogi i dookoła a tam też jest piękny świat przyrody. Ja właśnie postanowiłam na tej wycieczce porozglądać się trochę niżej. No i takie z tego wyszły właśnie fotki. Prawda, że te roślinki i grzybki są super ?
Izuniu - ja też ostatnio tak mam, że nie mogę otworzyć fotek a jak już coś się pokaże to tylko we fragmentach. Nie wiem co to się dzieje, ale fotosik kompletnie zwariował. Nie mogę zobaczyć nawet tego co wklejam. Więc nie jesteś sama. Ale może jutro będzie lepiej. A to coś to grzybki - spójrz na odpowiedż wyżej.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Grażynko, grzybki są śliczne, a paprotka urzekająca! Muszę poszukać, co to za jedna.
Mech też jest ładny, ale zawsze największy zachwyt budzą te rosliny, których jeszcze nie znamy
Trochę to pocieszające, ze niemożność otwarcia zdjęć, to wina Fotosika a nie mojego internetu, bo w tej sytuacji jest nadzieja, ze to się zmieni
Mech też jest ładny, ale zawsze największy zachwyt budzą te rosliny, których jeszcze nie znamy

Trochę to pocieszające, ze niemożność otwarcia zdjęć, to wina Fotosika a nie mojego internetu, bo w tej sytuacji jest nadzieja, ze to się zmieni

- kogra
- Przyjaciel Forum
I jeszcze trochę jesiennych widoków z ogródka. Nie zapomnijcie o ptaszkach. U mnie już zaglądają do zimowej stołówki a sikorki stukają dziobkami w okno domagając się jedzenia kiedy karmnik jest pusty.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Izo - będzie dobrze. Wreszcie widzę co wysłałam. Może i Tobie się uda.
Dorotko - ja też nieraz robię zdjęcia nawet na leżąco. Takie pozy to nie rzadkość. Ale lubię pstrykać to co mi wpada w oko niezależnie od tego jakiej pozycji to wymaga. Jednak upadek w przepaść mi jeszcze nie groził. Dobrze że dla Ciebie ta przygoda pozytywnie się zakończyła. Dzięki że wpadłaś.
Dorotko - ja też nieraz robię zdjęcia nawet na leżąco. Takie pozy to nie rzadkość. Ale lubię pstrykać to co mi wpada w oko niezależnie od tego jakiej pozycji to wymaga. Jednak upadek w przepaść mi jeszcze nie groził. Dobrze że dla Ciebie ta przygoda pozytywnie się zakończyła. Dzięki że wpadłaś.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Dziewczyny też mam problem z Fotosikiem wysłałam do nich maila,ale jeszcze nie odpowiedzieli
on jest chyba przeładowany ,rano lepiej chodzi,ale wieczorem to tragedia. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- k-c
- Przyjaciel Forum
Uroczy i bardzo smacznykogra pisze:Karolku - jeśli chodzi o te "kozie bródki" to jest to grzybek o nazwie gożdzieńczyk grzebieniasty. Pięknie wygląda kiedy jest dorosły, bo te ze zdjęcia to młodzieniaszki. Dojrzały tworzy prawdziwią , jak to napisałeś kozią bródkę mocno postrzępioną. Prawda że uroczy ?

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki