Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
Oj Haniu bardzo mądre słowa 8)
Ja jeśli nie muszę opuszczać swojego pięknego miejsca to nie opuszczam .Cieszę się każdą chwilą, i ciszą która tu aż gra . O matko kochana Haniu zobacz co Ty wyprawiasz z człowiekiem.
To zdanie jest super i tak właśnie jest ze mną
"Jego monotonia nie była nudą, ale szczęściem"
Ewuniu róże są piękne ,i jak fajnie wyglądają jedne jeszcze nie rozwinięte ,a inne już w pełni pokazują swą piękność
"Bóg dał Ci twarz, ale śmiać się to już musisz sam."
Ja jeśli nie muszę opuszczać swojego pięknego miejsca to nie opuszczam .Cieszę się każdą chwilą, i ciszą która tu aż gra . O matko kochana Haniu zobacz co Ty wyprawiasz z człowiekiem.
To zdanie jest super i tak właśnie jest ze mną
"Jego monotonia nie była nudą, ale szczęściem"
Ewuniu róże są piękne ,i jak fajnie wyglądają jedne jeszcze nie rozwinięte ,a inne już w pełni pokazują swą piękność
"Bóg dał Ci twarz, ale śmiać się to już musisz sam."
Jadziuniu ale pysznosci chyba do ciebie wpadne na obiadek wraz z rodzinka bo u mnie dzis dzien postny (nie ma obiadu)niech sobie kombinuja co chca ja mam "dzien dziecka"
Wy macie juz przymrozki???? u mnie 30 stopni ale slonca nie ma raczej pochmornie i wysoka wilgotnosc az musialam klinatyzacje wlaczyc bo nie mozna bylo spac w nocy.
milego wieczoru zycze.
Wy macie juz przymrozki???? u mnie 30 stopni ale slonca nie ma raczej pochmornie i wysoka wilgotnosc az musialam klinatyzacje wlaczyc bo nie mozna bylo spac w nocy.
milego wieczoru zycze.
Ewuniu obserwuję w różnych watkach Twoje piękne róże.
Może czas na swój wątek. Ja chętne byn zoabaczyła ogródek:)
Jadziu daj przepis a to bezowe... bo wygląda super. Za mesiąc mam urodziny to może zrobię?
Jadziu daj przepis a to bezowe... bo wygląda super. Za mesiąc mam urodziny to może zrobię?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Izuniu, Kochanie, te róże to z ogródka przy mojej pracy...liska pisze:Ewuniu obserwuję w różnych watkach Twoje piękne róże.
wczoraj założyłam wątek w doniczkowcach...
no i mam zamiar wykazywać się na działeczce Mamy, trochę to daleko, bo w Lublinie, ale może wspólnymi siłami uda nam się zrobić inaczej , niż jest do tej pory...
moja Mama ma już swój wiek i nie chce jej się uganiać za roślinkami...
poczyniłam już nawet przygotowania, kupiłam różyczki , dwa malusie jałowce i trochę cebulek...
po 20-tym pojadę i zawiozę to wszystko...
może zrobię jakieś zdjęcia i wtedy dopiero założę wątek o moich kwiatuszkach ogrodowych...
miłego Izuś...

- Danio
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu na twoich zdjęciach wcale nie widać jesieni, trawa soczyście zielona.
Ale pyszne jedzonko ;:13 Ja wczoraj pracowałam, więc moja córcia zrobiła tirmisu, ale zostało już skonsumowane. Zabieram się teraz za twoje
Dorota
Ale pyszne jedzonko ;:13 Ja wczoraj pracowałam, więc moja córcia zrobiła tirmisu, ale zostało już skonsumowane. Zabieram się teraz za twoje
Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Witam moich miłych gości
*Haniu 1* sok malinowy mam ,gorzej z rumem bo jak Zbyszek był chory to wypił .Myślę ,że to minie i do wtorku będę jak nowa
Fotki oczywiście będą
*Haniu55*kochanie niestety muszę Cię zmartwić ja też dziś miałam gości
był nasz Proboszcz .Upiekłam jeszcze malinowe ale i to zostało prawie zjedzone a co zostało to zapakowałam na wynos.
*Dorotko* ja jeszcze nie robiłam tiramisu jakoś tak zleciało i nie miałam kiedy
To masz w końcu urlop
odpoczywaj kochanie i nabieraj siły
*Ewciu * kochanie ja i dziś nie odpoczęłam ,najpierw goście ,a potem pakowanie bo we wtorek tak na 99% jadę na Krym
Kochanie zostawię Ci klucze i Ty będziesz rządź podczas mojej nie obecności
oraz przyjmować gości
Zgadzasz się
*Lisko i Tessko * przepis chyba jest w pysznościach ciacho super i szybko się robi .Ja czasami robię więcej i mrożę ,razem ze śmietana i wtedy też jest bardzo dobre .Lisko na urodziny możesz zrobić dużo wcześniej i zamrozić ,a potem jak znalazł
*Martuniu * zazdroszczę Ci tego ciepełka
Kochanie i co rodzinka zrobiła coś na obiad ,czy jednak Ty musiałaś
*Ola * cieszę się ,że Ci smakowało
Więc kochani jak dobrze pójdzie we wtorek wyjeżdżam na urlop
*Haniu 1* sok malinowy mam ,gorzej z rumem bo jak Zbyszek był chory to wypił .Myślę ,że to minie i do wtorku będę jak nowa
*Haniu55*kochanie niestety muszę Cię zmartwić ja też dziś miałam gości
*Dorotko* ja jeszcze nie robiłam tiramisu jakoś tak zleciało i nie miałam kiedy
*Ewciu * kochanie ja i dziś nie odpoczęłam ,najpierw goście ,a potem pakowanie bo we wtorek tak na 99% jadę na Krym
*Lisko i Tessko * przepis chyba jest w pysznościach ciacho super i szybko się robi .Ja czasami robię więcej i mrożę ,razem ze śmietana i wtedy też jest bardzo dobre .Lisko na urodziny możesz zrobić dużo wcześniej i zamrozić ,a potem jak znalazł
*Martuniu * zazdroszczę Ci tego ciepełka
*Ola * cieszę się ,że Ci smakowało
Więc kochani jak dobrze pójdzie we wtorek wyjeżdżam na urlop