Przepiękne Kwiaty Aniu..napatrzeć sie nie mogłam..takie żółte mi się spodobały.. no i jaszczureczki...i opowieść ..świetnie Ci wyszło..
Przecudna zielono-kolorowa wiosna u ciebie..życie tętni aż miło...przyroda rządzi sie swoimi prawami...ale wspaniale,że możemy podejrzeć i uczestniczyć w tych scenach życia..
Ścieżka wyszła rewelacyjnie. A ja za swoją nawet nie wiem kiedy się wezmę.
Coraz więcej kwitnie u Ciebie. Niedługo rośliny będa wylewać się z rabat. Uwielbiam ten czas.
Aniu nadrabiam zaległości na Forum, bo deszcz nie pozwala na pracę na działce. Fotorelacja o zwinkach świetna. Ogród wiosennie ukwiecony, ścieżka pięknie ułożona i porządek wszędzie. Cóż będę pisać, bardzo mi się u Ciebie podoba
U mnie na działce tez jaszczurki są, mam Pania, chyba nawet kilka i jednego Pana. Pojawiły sie też dzieciunie jaszczurki, miałm takowa na ręku - nie chiała zejść z rekawiczki....
Aniu, dzień z życia zwinek bardzo interesujący
Gratuluję ukończenia ścieżki! Polecam macierzankę między kamienie i karmnik oscisty
Dobry pomysł z posadzeniem tulipanków z irysami - liście podobne i powinny się fajnie wymienić kwiatami
Pozdrowionka
Ps. Warzywniaczek masz wzorcowy
No nadrobiłam zaległości, przepiękna wiosna, rośliny na Twoich zdjęciach piękniejsze niż w naturze. Zachwyciłam się zdjęciem, po chwili rozpoznając, że to skalnica, z czerwonymi kwiatami, którą mam przecież w ogródku.
Jaszczurki tez u mnie szaleją , ale widziałam tylko "dzieciaki".
Z radością spojrzałam na Twoje pąki kwiatowe i mini zielnik. Będzie urodzaj, jak nic tego nie zepsuje (tfu).
Piękne korony cesarskie i widok ogólny "tadam" Lubię popatrzeć na ogół, bo mogę sobie wyobrazić, jak to jest w tym ogrodzie