Znalazłam u siebie samosiejki bratków, takich najładniejszych, mam nadzieję Nie zdążyłam już ich przesadzić, może po świętach się uda. Jedna kępka rosła pod Mary Rose, zauważyłam mnóstwo bratkowych pączków
Posadziłam w końcu wszystkie róże Bez pomocy syna by się nie udało, dobrze, że jest
Witam Was serdecznie.Wreszcie wzięłam się za wystrój domu.Oczywiście w roli głównej bratki,hiacynty ale jajka nie może zabraknąć.Tak więc koszyczek z barankiem i pisankami,albo kura (robotka ręczna z gliny,wypalana) i jaja zdobione przez Gagawi,zając na drzwiach witający gości i to wszystko.
[url=http://www.pl.image-share.com/ijpg-109-196.html][/URL]
Dla Was wszystkich ,wszystkiego najlepszego.
Aniu, witaj jeszcze świątecznie.
Śliczne jajka, bardzo podobają mi sie takie ozdoby.
Jak tam pogoda?.U nas niestety rankiem było siwo, ale świeci słoneczko. Tylko ten wiatr
Anuś u nas również było wszystko oszronione .Kałuże nawet pomimo tylu godzin słonka nadal zamarznięte . Na szczęście roślinkom nic się nie stało mam nadzieję
Ania, bardzo ładne masz ozdoby świąteczne
Trochę przymroziło, ale nic roślinkom się nie stało. Róże też dzielnie się trzymają.
Forsycje kwitną, można działać już pełną parą.
Słonka życzę
Aniu witam po świętach mam nadzieje że jesteś zdrowa mam również nadzieję że różyczki już puszczają bo przecież ty tam masz taki cichy zakątek. U mnie już niektóre zaczynaja sie budzić ale większość jeszcze śpi.
Witam Was bardzo serdecznie.Grażynko,Ewo,Ago,Majko,Annes,Danusiu,Dorotko,Jadziu
Wreszcie po świętach.Pogoda wredna-zrobiłam oprysk i oczywiście deszcz wszystko spłukał.Róże prawie wszystkie podcięte do kopczyka.Najpiękniejsza Giardina wygląda fatalnie i nie wiem czy odbije.Mam 10 żurawek i wszystkie sa w dobrej kondycji.
Ogólnie nie jest żle.
Taki widok na magnolie mam z okna kuchni.Ta piękność rośnie za moim płotem co nie przeszkadza w jej podziwianiu.
Dla Was hiacynty,już za mom ent i inne kolorki będą królować na grządkach.