...Małgosiu ta łaczka ma 4lata zaczęło się od malenkiej sadzonki samo się namnożyło a nawet troszkę ujarzmiam... Andrzejku jasne Ty mój szwagier... Asiu dobre zdjęcia też dodają uroku a że to robił moj szwagierek to
pokazał co mam w moim ogródeczku... Iwonko to tak w ciągu kilku dni pokazały się te moje roślinki ...
Małgosiu przybędzie ,przybędzie one mogą być w słoneczku ..
jak przekwitna to potem mają taki puszek wygladają jak bawełna i to sie rozsiewa..a jak chcesz żeby na jesieni kwitły to trzeba zaraz po przekwitnięciu obciąć kwiatuszki ...
Misiu ale pięknie u ciebie ,tyle roślinek nagromadziłaś,a RH śliczne kwiaty ma.
Porcje miodku zrobiłm,mój M twierdzi,że za mało,może Gosia spróbuje mojego przepisu,on smakuje prawie jak miód
Misiu zachwyciła mnie łąąąąka zawilców, niesamowity widok Jest ich ogrom itak pięknie kwitną. I skalniaczki świetnie pokazane, bardzo lubię skalnicę u mnie niestety marzanka sie w nia wepchała, b,edę musiała po kwitnieniu wykopać i pooddzielać
Misiu, kwitnąco u Ciebie
Moja kępka zawilców jeszcze nie kwitnie, ale widziałam,ze są nawet 3 kwiatki
bardzo mnie to cieszy,że one szybko rozrastają się.Tyle co Ty masz, to mi nie potrzeba, ale taka kępka30X30 cm...byłaby w sam raz
Czy Ty widziałaś- na którymś zdjęciu- ktoś Ci coś podkrada
Misia , ładnie kolorowo na skarpie , róże już z młodymi pędami , moje takie tyci ,tyci .
W moim rejonie po majowych mrozach mamy susze ,od 8 tygodni bez deszczu .
Witam miłych gości Ulacia bez problemu i na Twojej działeczce moga być zawilce... Agnieszko skalniaczek ładnie pokazany to zasługa Andrzeja... KasiuPaulaJolupodajcie na pw adresy- Aniu to ja i siostra chwaściory trzeba było troszkę poskubać... Stachu róże w tych dniach pokazały swoje listki troszkę było deszczyku... Mieciu zapraszam częściej...