To w takim razie szukaj coś dla siebie u mnie
Kwiatki u Ani
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki u Ani
O jak super
...Dziękuję Aniu
Moje małe hojki również poczuły wiosnę i puszczają nowe listki.
Zbiorcza fotka super. Miłej niedzieli
- anik
- 1000p

- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Witajcie po weekendzie. Cieszę się, że tak licznie mnie odwiedzacie. Pogoda za oknem dzisiaj śliczna, słoneczna prawie wiosenna....Prawie robi wielką różnicę.
Aniu, u mnie raczej kącik na środku odpada, gdyż młodzież po chwili pewnie by go rozdeptała.
Arletko dziękuję. Hojeczki rzeczywiście pięknie się puszczają a następną pokarzę wam jeszcze sherpendii która też rośnie.
Anetko dziękuję. Warto popstrykać rosnącym roślinkom kilka fotek, umieścić je na forum i wtedy inni się z tobą cieszą i zapomina się o tych co marnieją i o tych, które straciliśmy.
Grażynkonie ma za co. Co mam to dam. Niech inni też mają.
Basiu dziękuję i cieszę się, że i u ciebie hojki się puszczają
.Dziękuję za życzonka. Niedziela owszem była miła i udana.
Jak wrócę z pracy postaram się popstrykać fociaki, bo pogoda widzę że na to pozwoli. Dzień będzie pewnie dłuższy niż kilka wcześniejszych. Mam jeszcze kilka rosnących do pokazania. .
Ze strat najbardziej ubolewam nad hoją gracilis, bo nic nie dało się uratować i nad epipremnum pictum. Obydwie roślinki padły i nawet nie zdążyłam się ni i nacieszyć. Nawet mojemu M epi się podobało bo miało ciapate listki.
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś je zdobędę.
Pozdrawiam.
Aniu, u mnie raczej kącik na środku odpada, gdyż młodzież po chwili pewnie by go rozdeptała.
Arletko dziękuję. Hojeczki rzeczywiście pięknie się puszczają a następną pokarzę wam jeszcze sherpendii która też rośnie.
Anetko dziękuję. Warto popstrykać rosnącym roślinkom kilka fotek, umieścić je na forum i wtedy inni się z tobą cieszą i zapomina się o tych co marnieją i o tych, które straciliśmy.
Grażynkonie ma za co. Co mam to dam. Niech inni też mają.
Basiu dziękuję i cieszę się, że i u ciebie hojki się puszczają
Jak wrócę z pracy postaram się popstrykać fociaki, bo pogoda widzę że na to pozwoli. Dzień będzie pewnie dłuższy niż kilka wcześniejszych. Mam jeszcze kilka rosnących do pokazania. .
Ze strat najbardziej ubolewam nad hoją gracilis, bo nic nie dało się uratować i nad epipremnum pictum. Obydwie roślinki padły i nawet nie zdążyłam się ni i nacieszyć. Nawet mojemu M epi się podobało bo miało ciapate listki.
Pozdrawiam.
Aniu wkleiłam grubosza 
Aniu
Po pierwsze cieszę się że już wydobrzałaś
po drugie , zimą nie da się uniknąć strat w naszych milusińskich , one pochodzą z tak różnych stref i nie sposób każdemu z osobna zapewnić odpowiedne warunki
a szkoda . Po ente....i tak u Ciebie zimy nie widać , roślinki zdrowe zieloniutkie
a niektóre nawet śmiało wychylają noski .
Po pierwsze cieszę się że już wydobrzałaś
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniu
nie smutaj się, wiosną skubnę siostrze kawałek graciliski dla Ciebie
epi niestety nie mam możliwości 
- anik
- 1000p

Moniko byłam widziałam. Rzeczywiście twój wygląda zupełnie inaczej niż mój. Ale drzewko z którego dostałam szczepkę też wyglądało jak twoje. Może chodzi o warunki uprawy. mój dostaje pić jak tylko ma sucho, stoi na podłodze obok okna. To tyle mogę ci powiedzieć o moim. A jeśli chcesz to mogę ci podesłać wiosną szczepkę swojego w celu sprawdzenia.
Elu witaj po długiej nieobecności. Ja wiem, że strat nie da się uniknąć. Tak to już jest w przyrodzie.
Arletko kochana
jak bym mogła to bym cię uściskała. Tylko nie wiem czy siostra nie będzie miała nic przeciwko. Jeśli mogę jej się czymś odwdzięczyć to bardzo chętnie. Daj tylko znać. Poprawiłaś mi humorek dzisiaj. Bo od wczoraj trochę mi go zabrakło.
Kochani przepraszam was bardzo, że nie wstawiłam wam zdjęć ale wczoraj przyjechała do mnie T i trudno by jej było wytłumaczyć, dlaczego biegam z aparatem po domu. Trudno jej było wytłumaczyć po co mi tyle kwiatków więc już o aparat nie chce mi się tłumaczyć. Także chwilowo musicie uzbroić się w cierpliwość. Przy nadarzającej się okazji cyknę parę fotek.
Pozdrawiam.
Elu witaj po długiej nieobecności. Ja wiem, że strat nie da się uniknąć. Tak to już jest w przyrodzie.
Arletko kochana
Kochani przepraszam was bardzo, że nie wstawiłam wam zdjęć ale wczoraj przyjechała do mnie T i trudno by jej było wytłumaczyć, dlaczego biegam z aparatem po domu. Trudno jej było wytłumaczyć po co mi tyle kwiatków więc już o aparat nie chce mi się tłumaczyć. Także chwilowo musicie uzbroić się w cierpliwość. Przy nadarzającej się okazji cyknę parę fotek.
Pozdrawiam.
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Wizyta T wszystko wyjaśnia Aniu
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam Cię serdecznie
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu serdecznie
Piekne kwiaty,spora juz kolekcja.Chyba na kawę zajrzę
i kwiaty obejrzę dokładnie
Pozdrawiam
Piekne kwiaty,spora juz kolekcja.Chyba na kawę zajrzę
Pozdrawiam
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniu myślałam o tym aby jej skubnąć jak nie będzie widziała
ale dziś jej powiedziałam i ona sama powiedziała że jak najbardziej da kawałek dla Ciebie 
- anik
- 1000p

Witajcie kochani.
Nawet nie wiecie co się stało. Zgrałam sobie wczoraj zdjęcia na pen driva i miałam je dzisiaj w pracy wstawić w wątku, a tu się okazało, że się nie zgrały. To znaczy zgrać je zgrałam ale chyba z powrotem do komputera.
Wcale nie wiem jak ja to zrobiłam. Zła jestem sama na siebie, bo tak bardzo chciałam je wam pokazać. A tak to będziecie musieli poczekać jeszcze chwilkę. Ale tak to jest jak człowiek się śpieszy.
Beatko dziękuję, jakoś się trzymam.
Elu
Arletko cieszę się, że nie oskubałaś siostry w tajemnicy ale ona sama chętnie się zgodziła.
Nawet nie wiecie co się stało. Zgrałam sobie wczoraj zdjęcia na pen driva i miałam je dzisiaj w pracy wstawić w wątku, a tu się okazało, że się nie zgrały. To znaczy zgrać je zgrałam ale chyba z powrotem do komputera.
Beatko dziękuję, jakoś się trzymam.
Elu
Arletko cieszę się, że nie oskubałaś siostry w tajemnicy ale ona sama chętnie się zgodziła.
- agapuszka_83_28
- 500p

- Od: 4 lis 2010, o 17:33

Na koniec zdjęcie mojego kącika. Roślinki celowo ciasno ustawione do zdjęcia. Normalnie maja dla siebie więcej miejsca.
Witaj Aniu możesz mi powiedzieć co to za roślina w prawym dolnym rogu ? bardzo mi się podoba czy to jakaś trzykrotka ?
pozdrawiam Aga Zielone cuda w moim domu
- anik
- 1000p

To jest reo pasiaste. A po lewej reo meksykańskie. Wiosna niedaleko więc mogę się podzielić jak będziesz chciała.
- agapuszka_83_28
- 500p

- Od: 4 lis 2010, o 17:33
pozdrawiam Aga Zielone cuda w moim domu