Storczyki TULIPANA998
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
no tu widziałam takie po ok 40 zł wzwyżvolcowitch pisze:W Poznaniu takie na giełdzie kwiatów w detalu są po 16-17zł, a jak mają przekwitnięte to za złotówkę idą jak masło.Mala_MI pisze:25 zł za takie ogromne kwiaty? łoł?
do Poznania podróż wyszłaby mnie jak hurtowy zakup botaników

Artur podziwiam Twój zapał i pomoc w domu. Ja to jestem straszny leń. W sumie dużo pracuję i jak mam jeszcze coś zrobić w domu to już mi się nie chce. Jak dziś zobaczyłam okna kiedy słońce w nie zaświeciło

Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:

'Tata mi wywrócił nowego białaska przez przypadek...

Niektóre przypadki , o których czytałem , to mnie przerażają..

A za tydzień moze przyniosę nr . 31

Ewo -

Wiecie co.. - nie moge siedzieć w moim kwiatowym pokoju za długo bo jak poczuje zapach tego podobnego dobelliny czy tego bordowego to kicham i smarkam okropnie..

Mała_Mi - ma to swoje plusy

Dzisiaj bedzie wielkie odpoczywanie , moze sie gdzieś za chwile wybiore :P .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tulipanku-Cieszę się,że z nogą już dobrze,całe szczęście gwóźdź był świeży bez rdzy.Powiadasz nr 31 masz już upatrzony, a ja mam cztery, z czego 3 z działu cmentarnego w OBi,jeden uporczywie kwitnie,a taki dziwny nie falk ma kła.Jutro dam fotę u Konstantego.Nie wiem czy to nie od Ciebie przypadkiem hosta mi kwitnie?Gruby pęd i kwiat biały.
Artur ja jestem pełna podziwu dla Twoich kwiatów ale przede wszystkim dla Ciebie. Fajny i mądry z Ciebie chłopak z kwiatową pasją. Świetnie czyta się Twoje posty bo w nich tyle ciepła i serca... Nie wiem skąd u Ciebie taka pasja, może po rodzicach odziedziczyłeś.... w każdym razie chciałabym aby więcej młodych ludzi z takim zaangażowaniem jak Ty "działało" w "zielonej sferze". Świat byłby piękniejszy 

- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Ewo - jutro oglądne i zoaczymy co trza robić
. napisałem w twoim i Konstantego ogródkowym
, to ode mnie
.
kaisog1 - dziękuję za takie piekne i miłe słowa , aż sie wzruszyłem
. Pasja jest i już , kocham ją i koniec kropka :P , podobno po pradziadkui , ale po rodzicach to broń Boże...
.
Halinko - Tobie również bardzo dziękuję
.
Bardzo lubię wszelakie zwierzątka , ale nie pałam entuzjazmem do psów...
, szczególnie w naszej miejscowości , nie raz strach spaerowac po osiedlach bo drapią , gryzą , ścigają co nie które...
, nie ma kto sie tym zająć... . Dzisiaj na parę minut zostawiłem otwarta brame i juz jeden od sąsiada wszedł i zaczynał mi grzebać na rabatce , a nawet chciał sie załatwić..
Kwiaty posadzone zaraz za płotem co chwile przez nie niszczone.. Nie mam nic do nich , tylko fajnie by było , żeby właściciele trzymali je na swoich działkach i wyprowadzali na spacery na smyczy...
, a nie zostawiali na cale dnie i niech chodza po całym miasteczku . Szczególnie niektóre w ulpalne dni sa wściekłe bo np. che im się pić a daleko maja do domu czy coś.. i nie raz leca do siatek z zakupami...
. Już były różne nie miłe przypadki...
Ale zrobiłem off-top

kaisog1 - dziękuję za takie piekne i miłe słowa , aż sie wzruszyłem

Halinko - Tobie również bardzo dziękuję

Bardzo lubię wszelakie zwierzątka , ale nie pałam entuzjazmem do psów...

Kwiaty posadzone zaraz za płotem co chwile przez nie niszczone.. Nie mam nic do nich , tylko fajnie by było , żeby właściciele trzymali je na swoich działkach i wyprowadzali na spacery na smyczy...

Ale zrobiłem off-top

Ja akurat lubię psy ale popieram Cię Artur -zwierzaki nic nie winne, że mają głupich właścicieli. Trzeba zgłaszać takie przypadki na policje albo do odpowiednich służb i niech się zajmą właścicielami. Ja sama miałam psa i wyprowadzałam go na smyczy bo to tylko zwierze i nawet właściciel nie jest w stanie przewidzieć jak w danej sytuacji pies się zachowa. Poza tym uważam, że każdy po swoim psie powinien sprzątać. Chodzenie po mieście pełnym psich odchodów jest obrzydliwe i szkoda, że w miejskich parkach nie bardzo można usiąść na trawie. Jak dla mnie powinno się srodze karać bezmyślność właścicieli i już 

- Tulipan998
- Kontakt:
Halunuś - ja tylko tak mówię , że na przyszły ryneczek w środę , jak znajdzie się ta lewa gotówka..
, znając życie to pewnie sie nie znajdzie.. 

- Tulipan998
- Kontakt:
Te podchody to musze do taty
, mama nie dawno do Włoch znowu pojechała..
.

- Tulipan998
- Kontakt:

Zapraszam wszystkich tez do ogródka , mało kto tam zagląda...

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=112