Anolkowe roślinki
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A tam pesymistka - realistka
Sezon na wymiany - kochane czym, czym? :P A nowości raczej nie będzie, bo... no bo mój facet zarządził, że się pobieramy... 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- myszorek

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I to wielkie zmiany!!!!!!! 
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- anoli

Eeee tam :P Tak wiele się znowu nie zmieni... Tylko mi nazwisko
Do czego niezmiernie trudno będzie się przyzwyczaić
:P Dzięki Wam serdeczne :P Ślub będzie skromny, cywilny. I to już pod koniec marca. M. się martwi bym nie miała czasu się rozmyślić
Tylko finanosowo ciężko to rozplanować, bo jeszcze nie znalazłam tej mojej pracy
No ale on się cieszy jak dzieciak
I marudzi tylko, że więcej uwagi poświęcam moim chorowitym zieleninkom niż ślubnym przygotowaniom :P A jutro go załamię do reszty, bo będę pomidorki siała 
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- anoli

Koniczynko ależ avatarek - jak mój m. zobaczy, to się ze ślubu rozmyśli, i sobie takiej laski poszuka.
Effciu dziękuję serdecznie
Troszkę jestem tym wszystkim, nawet nie wiem, jak to określić - zestresowana? Nasiliły się spotkania z "ukochaną" teściową, lustro ponagla do odchudzania. Trzeba rozdać zaproszenia, załatwić tyle spraw. A czas ucieeeka, więc już wolę kwiatki, one się nigdzie nie spieszą 
Effciu dziękuję serdecznie
- anoli

Mi też było dobrze w takim układzie, ale cóż...chłop stwierdził, że nie chce bym mu z jego palmą uciekła - dosłownie 
Jagódko dziękuję Ci ślicznie
Kochane, chętnie się z Wami podzielę radościami i stresami. A także przygotowaniami, ale na razie troszkę nie idą. O wątpliwościach niedoszłej-przyszłej żony pewnie nie muszę mówić :P Jak dotąd wybraliśmy tylko tkaninę na Maksa garnitur, moja mama będzie szyła - jest świetną krawcową. I buty mu kupiliśmy.
O nie bukietu z hibków bym nie chciała, no chyba, że w doniczkach. Niestety m. nie zgodził się na molestowanie gości o hibiscusy zamiast kwiatów ciętych, ani nawet na prezent.
:P Nawet na roślinki akwariowe się nie zgodził :P
A tak na rozstresowanie jeszcze: Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.
Panienka pyta: - Czy będę miała trzy życzenia?
Duszek: - Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.
Panienka bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz tę mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali sie między sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie, i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi: Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja od 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie. Panienka pomyślała przez chwilę, i mówi: - No dobrze, przez całe życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za maż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie!
Duszek westchnął głęboko i powiedział: - Pokaż mi jeszcze raz tę mapę...
Jagódko dziękuję Ci ślicznie
Kochane, chętnie się z Wami podzielę radościami i stresami. A także przygotowaniami, ale na razie troszkę nie idą. O wątpliwościach niedoszłej-przyszłej żony pewnie nie muszę mówić :P Jak dotąd wybraliśmy tylko tkaninę na Maksa garnitur, moja mama będzie szyła - jest świetną krawcową. I buty mu kupiliśmy.
O nie bukietu z hibków bym nie chciała, no chyba, że w doniczkach. Niestety m. nie zgodził się na molestowanie gości o hibiscusy zamiast kwiatów ciętych, ani nawet na prezent.
A tak na rozstresowanie jeszcze: Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.
Panienka pyta: - Czy będę miała trzy życzenia?
Duszek: - Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.
Panienka bez wahania: - To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz tę mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali sie między sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie, i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi: Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja od 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie. Panienka pomyślała przez chwilę, i mówi: - No dobrze, przez całe życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za maż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie!
Duszek westchnął głęboko i powiedział: - Pokaż mi jeszcze raz tę mapę...