W.o... Kotach 4cz. (07.2008 - 12.2010)
Re: W.o... Kotach 4cz. (08.07-...)
Wszystkie wystawy w całym kraju zostały odwołane.Miedzy innymi Międzynarodowa wystaw psów w Nowym Dworze Mazowiecki.
jakoś koszty dla organizatorów i wystawców tu nie były najważniejsze.
jakoś koszty dla organizatorów i wystawców tu nie były najważniejsze.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
śliczna jest !
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
-
- 1000p
- Od: 13 paź 2008, o 19:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tula dobrze pisze. Kontynuacja wystawy nie jest żadnym dowodem na nieczułość. Nigdy w życiu na żadnej wystawie nie byłam, nie o to chodzi, że je lubię. Nawet mnie nie interesują, bo mam dachowce.
Jakby się dobrze zastanowić, to ogrom tragedii świata nie pozwala na jakiekolwiek imprezy, żyjemy w jednej wielkiej żałobie. Kto znał osobiście polityków? Takie tragedie są codziennie wśród "normalnych ludzi". W rodzinach sąsiadów, a może i naszych. Telewizja tego nigdy nie pokaże.
No i dobrze, że mamy kota, ogródek, kwiaty na parapecie, chcemy żyć normalnie wśród tego, co się dzieje, a przynajmniej próbujemy.
Jakby się dobrze zastanowić, to ogrom tragedii świata nie pozwala na jakiekolwiek imprezy, żyjemy w jednej wielkiej żałobie. Kto znał osobiście polityków? Takie tragedie są codziennie wśród "normalnych ludzi". W rodzinach sąsiadów, a może i naszych. Telewizja tego nigdy nie pokaże.
No i dobrze, że mamy kota, ogródek, kwiaty na parapecie, chcemy żyć normalnie wśród tego, co się dzieje, a przynajmniej próbujemy.
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Esteci i łakomczuchy
- Dyshia
- 1000p
- Od: 17 lut 2010, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wszyscy w około oczekują "demonstrowania" żałoby i na tym swoje obserwacje koncentrują, oburzając się na brak obecności wymownych gestów, jak np. to odwołanie wystawy. Czy w takim razie nie liczy się osobista, w ciszy przeżywana zaduma? Trzeba pokazać "patrz, jak cierpię, już nic się dla mnie nie liczy" bo inaczej ludzie nie uwierzą? Nie widzę powodu, dla którego mogłabym mieć pretensje do organizatorów wystawy, bądź do właściciela osiedlowego sklepiku, że w niedzielę nie zamknął swojego przybytku... Doszło do wielkiej tragedii, ale życie toczy się dalej i żyć za coś trzeba.
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Grażynko to mój łobuziak wskakuje ostatnio na telewizor a z niego na szafę w moją begonię 

Grażynko moja robi dokładnie to samo
Za każdym razem kiedy nie widzę wskakuje na parapet ze storczykami (doskonale wie że tam jej NIE WOLNO) i bawi sie w najlepsze.....juz chyba każdy z kwiatów lądował na ziemi .... Prócz tego parapetu ładuje się oczywiście wszędzie gdzie się mieści .... i tylko patrzy czy ktoś widzi, jak ktos idzie ją przegonić "daje dyla ".... 

-
- 1000p
- Od: 13 paź 2008, o 19:00

Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
- Tula
- Od: 7 lut 2009, o 15:00
U nas jedyną rzeczą godną uwagi, wręcz uwielbianą, jest szafka wisząca w garażu... w niej są ulubione paszteciki Pimpusia. I jeszcze drabina w garażu, z niej można czasem dosięgnąć do suszącej się kiełbasy. Na szczęście rosliny domowe kota nie obchodzą. Tylko jak miał kilka miesięcy to próbował huśtać się na bluszczu.
Poziomki uzyskujemy przez przewracanie pionków.
- Dyshia
- 1000p
- Od: 17 lut 2010, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Koty muszą mieć chyba jakiś cel w przeszkadzaniu na rozbrajające sposoby... Już pomijam wszystkie zielone, dyndające, czy po prostu stojące kwiatki, które trzeba podgryźć, obgryźć, rozkopać i zrzucić (to był codzienny koszmar mojej mamy - jej kotka obgryzała końcówki liści paprotek, które i tak były marne), ale np. to ich przycupywanie w nieodpowiednim miejscu i czasie, ot np. teraz leży mi na ręce 4,5 kilo mruczącego, ocierającego się kociego cielska... A jak nie leży na ręce, to na klawiaturze i wciska esc. Albo sadza dupsko na myszce, którą trzymam. I to co lubię najbardziej : wdrapuje się na monitor przez 3 sekundy, choć bez problemu mógłby wskoczyć. A podczas śniadania gdzie najlepiej sobie usiąść? Oczywiście na środku stołu, byle najbliżej do szynki (jak się będziemy rozliczać z właścicielem mieszkania przy wyprowadzce, to uświadomię mu, że drzwi w kuchni wcale nie są zbędne).
Przy okazji zapytam się, czy też macie w domu takie monstra, co potrafią sobie otworzyć lodówkę, której drzwi są dodatkowo przytrzaśnięte trzema pięciolitrowymi butlami wody?
Przy okazji zapytam się, czy też macie w domu takie monstra, co potrafią sobie otworzyć lodówkę, której drzwi są dodatkowo przytrzaśnięte trzema pięciolitrowymi butlami wody?

- meluzyna
- Od: 8 sie 2009, o 10:43
Nie, za to potrafi skakać na żyrandol w pogoni za jakimś latającym stworem.