anabuko1  Aniu takie słowa  z rana dodają kopa na nowy fotograficzny dzień a sądzę , że po niedzieli znowu coś tam nowego zakwitnie...A ja na to jak na lato...
 anabuko1  Aniu takie słowa  z rana dodają kopa na nowy fotograficzny dzień a sądzę , że po niedzieli znowu coś tam nowego zakwitnie...A ja na to jak na lato...  dzięki serdeczne, za miły wpis!
 dzięki serdeczne, za miły wpis!
isia60 Każdy człowiek ma swoje indywidualne predyspozycje
 ...    Na szczęście jesteśmy inni i każdy po swojemu realizuje swoje pasje i zamiłowania...A Ty zapewne masz  swoje talenty i nie możesz sobie krzywdować, że nie są akurat fotograficzne...? Bez przesady..  geniuszy sztuki fotografowania tutaj nie widać... A zdjęcia  raz  lepsze  raz  gorsze ,wszędzie ..
 ...    Na szczęście jesteśmy inni i każdy po swojemu realizuje swoje pasje i zamiłowania...A Ty zapewne masz  swoje talenty i nie możesz sobie krzywdować, że nie są akurat fotograficzne...? Bez przesady..  geniuszy sztuki fotografowania tutaj nie widać... A zdjęcia  raz  lepsze  raz  gorsze ,wszędzie .. Dalie wszystkie dwie już mi kwitną owszem , obie z kapersowych kłączy z B.
Dziękuję za miłe odwiedziny i nie poddawaj się, głowa do góry , aparat w dłoń i oko do ręki!

lemonka Izo to miłe, że wejście do mnie należy do Twoich codziennych rytuałów!

U mnie w prognozach dzisiaj deszcz
 ...oby o jakiejś przyzwoitej porze, to niech tam mi pada
 ...oby o jakiejś przyzwoitej porze, to niech tam mi pada  ...Dzień chciałabym wykorzystać działkowo.
 ...Dzień chciałabym wykorzystać działkowo.