Dorotko ja też przywożę różne rzeczy rośliny do ukorzenienia, patyki wyrzucone przez morze, kamienie i dzieci mnie znają z tego. Dostałam dwa duże cudne kamienie jako pamiątka z tegorocznego pobytu nad morzem

To jak Ci będę wysyłać rozchodnika mogę dołożyć siewki rokitnika

a Ty to wszystko pisz
Jadziu i co piszczy?
Martusiu widzę że się rozwijasz

3 rząd malin, a już teraz nie masz czasu na wiele rzeczy bo dziergasz malinki, bo przecież szkoda nie zebrać

No to zrobiliście spora inwestycją, ale na kawę w nowym kąciku przyjadę na wiosnę
Nie dziw się że zapominasz o połowie zdjęć przecież to ogromny ogród i masę roślin i nie o wszystkim jesteś w stanie pamiętać. Życzę spokojnej no i dobrego wypoczynku
Misiu moje się rozrastają, może nie pozwoliłaś się rozrastać cebulkom na wiosnę, bo te rozety liściowe nie są zbyt ozdobne
Lucynko o tam zima to na BN a wcześniej to jesień najpierw ta malowana odcieniami brązu, złota i zieleni. pote, może być nawet ta słotna a na końcu śnieg i lekki mrozik

A kwiaty wcześniej wszystkie zaczynały to zimowity też
I Tobie dobrego snu i wypoczynku
Małgosiu pewnie brakuje im
chopa? ja kupiłam parkę i na szczęście okazało się że jest naprawdę, bo różnie bywa. Nie wiem po czym się poznaje ale na pewno wykopię do doniczek kilka siewek i jak ktoś będzie chętny to rozdam

Moje rokitniki też szybko urosły, a jak pisałam mają 4-5 lat

Dostałam kiedyś słoiczek przecieru z rokitnika i marzę żeby zrobić taki....samo zdrowie!
Dobranoc!