Może i dobrze Sławku radzisz... na takie stresy nie ma to jak odpowiednio dobrana herbatka
Aneczko wiosenne portreciki na medal
Piwonia śliczna, nie martw się bo imię jakieś się jej szybko wymyśli i już nie będzie bezimienną...
U mnie orliki jeszcze nie kwitną ...piwonia drzewiasta przepadła po zimie ale ostatnio odbiła od korzenia nie zakwitnie z pewnością ale dobrze,że jest ! Nabytek Twój udany !
Witaj . dzięki , że odwiedziłaś nasz ogród , dzięki za życzenia i przepraszam że nie odpisałem , ale jestem ostatnio z konieczności poza forum i poza naszym ogrodem pod sosnami. Piękny masz ogród w pięknym miejscu w Polsce. Kiedyś każda nasza wizyta u rodziny mieszkającej w Żywcu musiała zaowocować pieszą wycieczką na Skrzyczne . Pozdrawiam i zaglądaj czasami do nas
Aniu piwonia drzewiasta cudna, miałem żółtą ale niestety nie zdążyła zakwitnąć i zmarnowała się. Mam nadzieje że będziesz miała szczęśliwszą rękę
Azalie i żółty orlik prześliczne, zresztą wszystko należy do szczególnych
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Aniu, Ty masz na pewno taki mały ogród jak mówisz, nie wiem, jak to wszystko mieścisz?
Kilka lat temu także kupiłam piwonię drzewiastą na targu i od tamtej pory kwitnie mi co drugi rok,
pewnie nie dbam o nią dostatecznie. Jak zakwitnie to ma duże przecudne kwiaty, ale deszczu to one nie lubią.
Aniu ależ cudną piwonię upolowałaś
Iryski marzenie.... ja normalnie choruję gdy widzę ciągle inne odmiany ....i wszystkie takie piękne.... chciałabym je wszystkie