Aprilkowy las cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Aprilkowy las cz. 2

Post »

Jolu czyżbyś dopiero dzisiaj miała Blue Monday klik ;:oj
Z tego co mi wiadomo, to w tym roku wypadł w zeszły poniedziałek.
Ps. Zawsze możesz kopanie w ogrodzie zamienić na odśnieżanie ;:306 Jeżeli u ciebie jest tyle śniegu, co u mnie (i ciągłe pada),
to obawiam się, że jeszcze może Ci zabraknąć tej energii ;:170
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Mam nadzieję, że już więcej nieszczęść nie było w dniu dzisiejszym.
22 róże :shock:
Przeżyłam szok. Ostro zaczynasz ;:306
Będę kibicowała wprowadzeniu się różyczek do aprilkowego lasu ;:215
Awatar użytkownika
JLG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 mar 2009, o 17:16

Post »

Całkiem niezłe to zamówienie różane :wink: jak na osobę, która jeszcze przed chwilę przed różami się broniła. Balia na zioła też mi się podoba, myślę też o podobnym rozwiązaniu tylko, że większym, bo dodatkowo chcę dosadzić tam liściaste warzywka (na razie odstraszają mnie ceny drewnianych donic).
Ściana z luksferami boska, a latarenki będą wymarzonym dodatkiem na wieczory na tarasie (też bym chciała dostać taki prezent od M.)
linki Lesi
aktualny
Pozdrawiam ciepło - Joasia
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No kochana, widzę, że po tym Twoim niebycie nadrabiasz zaległości także zakupowe ;:215 Jestem z Ciebie dumna :D Różyczki pierwsza liga, balia rewelacja a latarenki już skomplementowałam, ale powtórzę-cudne ;:108
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Aga, nie ma co nadrabiać, dawno mnie nie było i dalej krucho z czasem :lol:
Moniko, szkoda że ja nie mogę zastosować Twojego patentu na pracę ;:223
Madziu, dzięki już sobie zapisałam. Jeszcze tam nie byłam. Wczoraj się okazało, jak już przysposobiłam sobie nowy telefon, że ten poprzedni jednak działa. Nokia jest pancerna, po utopieniu w WC potrzebowała jeden dzień rekonwalescencji mimo że wcześniej widziałam na wyświetlaczu jak przelewa sie woda.
Iwonko, Blue Monday przerodził się w Blue Wednesday. Szkoda nawet gadać ;:185 A odśnieżać już nie mogę, dziś się topi na potęgę.
Margo, sama nie wiem czy dobrze robię. Zapalam się jak zapałka i zaraz gasnę. Powinnam też założyć nowy wątek ale jakoś nie mam do tego serca. Choć wczoraj dokupiłam jeszcze trochę nasion. ;:224
Joasiu bardzo się cieszę że moje gadżety Ci się podobają. A co do róż to nie mam pewności czy dobrze zrobiłam. Okaże się wiosną, podobno już niedługo.
Magdo/Variegata zaległości zakupowe nadrabiam, nie tylko ogrodowe. A raczej na ogrodowe mi już nie wystarczy bo wczoraj nakupowałam nowych mebli do sypialni i się totalnie spłukałam. Ale czas najwyższy był coś tam zmienić. Mieszkam już 3 lata a jeszcze nie wykończyłam wszystkiego.

Miłego dnia Wszystkim :wit
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Jola, :wit
Mieszkam już 12 lat i jeszcze nie wykończyłam wszystkiego.... :;230
Zamieszkaliśmy w nie tak urzadzonym domku, niestety do dzisiaj trwa ta prowizorka.....coraz trudniej mi zdobyć się na generalny remont ścian, ale musi do niego dojść w najbliższym czasie.......w 2008 mieliśmy wymianę podłóg w dwóch pomieszczeniach....z drugiej strony domku montaz drewnianego stropu...trzeba było się wyprowadzić....a ci "fachowcy" ;:223 ...to temat osobny.
Urządzanie na raty jest jednak najbardziej popularne...choć męczące...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cześć April!
Balia bardzo ładna, u nas w TK nie widziałam takich. Mam jedną białą, ocynkowaną i chcę w niej zrobić wiosenne kwiaty, a potem jakieś letnie. Zastanawiam się czy gruba warstwa keramzytu wystarczy bo szkoda byłoby mi dziurawić... :roll:
Miłego dnia i nie daj się w pracy ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Justi, ja w poprzednim mieszkaniu tak miałam i bardzo mnie to męczyło. Dopiero wyprowadzając się stwierdziłam że właśnie ukończyłam. Więc nie miałam się czasu nacieszyć. Nie chcę żeby teraz tak było ale budowa domu zdecydowanie przerosła moje wyobrażenie choć przyjęliśmy duży margines błędu.
Widzę że ciągle nie zakładasz wątku. Chyba też zamknę ten a z nowym poczekam. Nie ma co pokazywać a nagadać się mogę u innych ;:224

Kasiek, ja swojej bali też nie chcę dziurawić. Dziś jadę do jakiegoś marketu budowlanego po keramzyt. Poza tym myślałam o białych kamykach. Zioła będę wstawiać w doniczkach i pomiędzy nimi uzupełnię kamykami. Łatwo będzie wymieniać na nowe. Dach mam na tarasie sporo wysunięty więc nie powinno być problemu z zalaniem. Tobie również miłego dnia. ;:168
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mój dom jest stary-remonty się dopiero zaczynają :(
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Nie zakładam Jolu.....bo postanowilam być jednak w "różanym"....nie mam wielu róż, nawet do wspominania, nie ma sensu pokazywać wciąż tych samych zdjęć..... ;:131 czekam na wiosnę...przyjdzie trochę nowych...
Myśle, ze swój wątek będziesz musiała z powodów technicznych niedługo przymknąć, to powymieniamy poglądy u innych duszyczek ;:173
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Dołączam do zachwytów i przesyłam pozdrowienia dla balii ;:306
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewo, ja nie ukończę a już będę musiała remontować ;:306
Justynko, już dostałam upomnienie o konieczności zamknięcia i chyba to dziś nastąpi. Gdzieś tam zawsze u kogoś się spotkamy na kawie :uszy
Ewo/Gajowa, dziękuję i przekażę balii zachwyty i pozdrowienia ;:215
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Jolu, też jestem dziś psychicznie zdechła. Jak jeszcze spojrzę za okno, to już w ogóle... :( Ale jakoś się trzymajmy :)
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wando, dzięki za ciepłe słowo. Teraz znikam z wątkiem bo nie ma co pokazywać a wymogi techniczne nie pozwalają przedłużać. Obiecuję odwiedzać Cię w Twoim cudnym ogródku.

Nie znikam z forum i obiecuję otworzyć nowy wątek jak już będzie wiosennie i optymistycznie. Na dziś bardzo serdecznie dziękuję wszystkim odwiedzającym za wspaniałe wspólne chwile, za wszystkie cenne uwagi i porady, za podtrzymywanie na duchu i pobudzanie do działania. ;:31

Do zobaczenia wkrótce.

Administratora bardzo proszę o zamknięcie wątku.

Następną część wątku April możecie znaleźć :arrow: tutaj.
bab...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”