WITAM WSZYSTKICH . Niestety nie miałam netu ,wiec zabrałam sie za robótki reczne . Idzie to jak krew z nosa ,no ale cóż nie ma wprawy 
ADRIANIE okropnie drogo, ale biała jezówka jest ładna . Fajne przebicie cenowe . Niektórzy chyba maja ceny z kosmosu . 
KRYSIU . Wczoraj tylko weszłam sie do Ciebie przywitac i o necie mogłam zapomnieć do wieczora . Jak znów był net to nie mogłam wejsć na Forum ,gdyz serwer nie działał . Nie wiem czy to tylko u mnie ,gdyż u nikogo nie czytałam o tym . Ciekawe te piwonie ,które kupiłam w ubiegłym roku na wiosnę czy już zakwitną . Kłącza nie były imponujące może już trochę przybrały na wadze 

i pokażą swoje piekne kwiaty . 
ANULKI dzięki za pozdrowionka 
GABI no cóż to już była siła wyzsza . Czasem same dobre chęci nie wystarczą to jest złośliwość rzeczy martwych ,ale już znowu jestem . 
HANIU a już myślałam ,ze szybciej przyjdzie ta wiosna . Nie da sie żadnymi argumentami przekonac . Nawet jak pokazujemy piękne kwiaty to ją równeż nie wzrusza 
EWUNIU dzisiaj gdy zaświeciło słoneczko to pognało mnie do ogródka . Niestety tylko stanęłam przy furtce i dalej ani kroku . Musiałabym chyba  mieć wodery ,żeby tam wejść .