Witam Wszystkich
Całe szczęście,że w nocy tylko popadało a zapowiadało się na wielką burzę.Współczuje wszystkim na wschód od Kielc,gdzie przeszła gradowa nawałnica.
bogusia177 pisze:Haniu więcej by nas było ,bo większość ,jest z nas chora na to samo ,
Bogusiu a ja dziś doszłam do wniosku,że dobrze by było nie pracować latem i tylko siedzieć w ogrodzie

-czy to już nadaje się na leczenie
liska pisze:Haniu no neistety .. Clair trzeba miec..
Ja mam 2 i jesienią kupię kolejne 2 ..
A gdzie je kupowałaś?Chyba w markecie.Daj znać
JAKUCH pisze:Mój M jak słyszy ,że chcę kupić kwiaty to stuka się w czoło

To po co się opowiadasz.Mężczyźni nigdy tego nie zrozumieją,że można ciucha nie kupić a za roślinką będzie się latać po wszystkich ogrodniczych
Gabriela pisze:Haniu, aż tyle już Ci kwitnie ?

przecież miałaś później wiosnę...
A jak zakwitną wszystkie ? to dopiero będzie...
A ja mam tylko 39...

i na 5 miejsce...

Gabrysiu tak jakoś wyszło.W zeszłym roku nie byłam zadowolona z
Sophi a w tym pokazała na co ją stać.Jestem nią zachwycona.A jak Twoja?
coma95 pisze:Jakie pachnące róże byś poleciła ?
Mariolka wszystkie angielki pięknie pachną ale wg mnie najbardziej i najładniej pachnie
Falstaff i
Louis OdierIrena37 pisze:Pod względem ilości (10 szt) i zajmowanego miejsca to chyba klasyfikuję się pod koniec listy.
Irenko a ja pozytywnie zazdroszczę Ci RH i azalii.Przyprawiają mnie o zawrót głowy.Tyle razy już próbowałam i u mnie nie chcą ładnie rosnąć,więc dałam sobie z nimi spokój a całą miłość przelałam na róże.Mój M twierdzi,że niedługo będzie chyba wzywał karetkę z wiadomymi panami,bo ja już zapisuję następne róże do kupienia
Ale niech tam-zobaczcie sami czyż nie warte są aby je uwielbiać?
[/URL
[url=http://www.fotosik.pl]