Czekam na obiecane zdjęcia Twoich poczynań.

Zapracowana jesteś,
 ale spokojnie poczekam nawet do jutra,
 ale spokojnie poczekam nawet do jutra,  jeśli będzie trzeba.
  jeśli będzie trzeba.Miłego wieczoru.

ale spokojnie poczekam nawet do jutra,
 ale spokojnie poczekam nawet do jutra,  jeśli będzie trzeba.
  jeśli będzie trzeba.

ale nie dałam rady dzisiaj być na działce , jutro już powinnam być to pokażę swoje poczynania
 ale nie dałam rady dzisiaj być na działce , jutro już powinnam być to pokażę swoje poczynania   chyba że pogoda nie pozwoli .
 chyba że pogoda nie pozwoli .

Spokojnie wszystko zdążysz zrobić
 Spokojnie wszystko zdążysz zrobić

świeci pięknie słoneczko , zaraz ruszam na działkę , może coś podziałam
  świeci pięknie słoneczko , zaraz ruszam na działkę , może coś podziałam   

okazuje się że mam ponad dwadzieścia ogrodówek a najgorsze jest to że nie mam opisanych i nie wiem których mogę nie okrywać
  okazuje się że mam ponad dwadzieścia ogrodówek a najgorsze jest to że nie mam opisanych i nie wiem których mogę nie okrywać   

też mam w ogródku mnóstwo tych kamieni które sobie oczywiście nanosiłam .Możesz z tego zrobić ładny murek lub skalniak albo ogrodzić miejsce gdzie robicie ognisko .Kurcze tyle możliwości ich wykorzystania ,albo na podwyższoną rabatkę dla sucholubnych połączyć je zaprawą idealnie. Kocham kamole.No toś się Tereniu napracowała solidnie dzisiaj .Ja mam tylko jedna ogrodówkę i wystarczy a raczej dwie bo ta druga jest malutka
  też mam w ogródku mnóstwo tych kamieni które sobie oczywiście nanosiłam .Możesz z tego zrobić ładny murek lub skalniak albo ogrodzić miejsce gdzie robicie ognisko .Kurcze tyle możliwości ich wykorzystania ,albo na podwyższoną rabatkę dla sucholubnych połączyć je zaprawą idealnie. Kocham kamole.No toś się Tereniu napracowała solidnie dzisiaj .Ja mam tylko jedna ogrodówkę i wystarczy a raczej dwie bo ta druga jest malutka

kamienie piękne ,a pod nimi żadnej szkatułki przypadkiem nie było
 kamienie piękne ,a pod nimi żadnej szkatułki przypadkiem nie było   

u nas cały dzień mgła, ale właśnie schodzi, będzie mrozić, ja pookrywałam dziś już wszystko co trzeba liśćmi na razie, jak będzie minus w dzień, to okryje jeszcze włókniną resztę
 u nas cały dzień mgła, ale właśnie schodzi, będzie mrozić, ja pookrywałam dziś już wszystko co trzeba liśćmi na razie, jak będzie minus w dzień, to okryje jeszcze włókniną resztę 

ciekawe co zamówiłam ??
 ciekawe co zamówiłam ??   

bo tych kamoli mam już trochę , niektóre rabatki obłożone takimi dużymi .
  bo tych kamoli mam już trochę , niektóre rabatki obłożone takimi dużymi . spora część to młodziutkie ogrodówki dopiero ukorzenione .
 spora część to młodziutkie ogrodówki dopiero ukorzenione .  

choć i te inne tez jeszcze nie chcą odpuścić .
 choć i te inne tez jeszcze nie chcą odpuścić . 
   bo zdrówko wszystkim potrzebne .
 bo zdrówko wszystkim potrzebne . już po emocjach ale sięgały zenitu
 już po emocjach ale sięgały zenitu   

Każdą ich ilość spożytkuję.
  Każdą ich ilość spożytkuję.