Dzięki za fotki wiewiórki i zegara
W moim ogrodzie - reniazt cz.1
Renia...ta datura to bieluń, ale kolorek ciekawy! To czarne, włochate przy ogniku to twój futrzak??? Podoba mi się twoja hortensja i perowskia - też kupiłam nie dawno i zaczyna kwitnąć
i śliczny kącik z ławeczką
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- reniazt
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basiu zajrzyj do mnie w najbliższych dniach to wstawię fotke tej datury - czekam żeby kwiaty były fajniejsze, bo albo upał i są zwiędnięte, albo bardzo jaśniuteńkie bo jeszcze słabo rozwinięte. A to mi syn wstawił samochód i nie było jak podejść z aparatem.
Ale ja ją tu upoluję.
A ten psiuk to nie jest mój tylko Zosi - a ona pokazała ognika o zielono-białych listkach, którego jej podarowałam
Basiu kupiłaś hortensję czy perovskia zaczyna ci kwitnąć?
Ale ja ją tu upoluję.
A ten psiuk to nie jest mój tylko Zosi - a ona pokazała ognika o zielono-białych listkach, którego jej podarowałam
Basiu kupiłaś hortensję czy perovskia zaczyna ci kwitnąć?
- reniazt

Gabrysiu
wykukałam ją w Muszynie - dla mnie jest rewelacyjna.
No widzisz - szkoda, że nie wiedziałaś, albo nie zapytałaś - ona ma swój urok.
Zresztą podoba sie bardzo turystom, my czekaliśmy chyba z pół godziny, żeby zrobić sobie fotki. Jak za starych czasów - w kolejce. Cały czas podchodzą ludzie i to z dziećmi i starsi i każdy tylko pstryka.
wykukałam ją w Muszynie - dla mnie jest rewelacyjna.
No widzisz - szkoda, że nie wiedziałaś, albo nie zapytałaś - ona ma swój urok.
Zresztą podoba sie bardzo turystom, my czekaliśmy chyba z pół godziny, żeby zrobić sobie fotki. Jak za starych czasów - w kolejce. Cały czas podchodzą ludzie i to z dziećmi i starsi i każdy tylko pstryka.
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Reniu - dobry wieczór. Ale rewelka fotki- wiewióra superowa.Zegar podobny widziałam ale w Ciechocinku. Kochana pamietaj jeśli mogr prosic zbierz dla mnie nasionka datury fioletowej. ja dziwaka kolorowego juz prawie pozbierałam mało jest ale codzień dochodzi po kilkaziarenek. Buziaki i spokojnej nocki życzę.

- reniazt

Gosia pewnie że zbiore te nasionka - oby tylko dojrzały bo ona tak jakoś późno kwitnie.
Ale masz jak w banku.
A kochana dziwaczka to ja już przerobiłam - mam naprawdę sporo nasion, ale w tym roku z braku czasu niestety nie wysiałam i o mieczykach zapomniałam.
Dlatego teraz pozostało mi je podziwiać w waszych ogrodach.
Ale masz jak w banku.
A kochana dziwaczka to ja już przerobiłam - mam naprawdę sporo nasion, ale w tym roku z braku czasu niestety nie wysiałam i o mieczykach zapomniałam.
Dlatego teraz pozostało mi je podziwiać w waszych ogrodach.
- reniazt

Bernatko zapraszam na ławeczkę - a tam zaraz podpływa cała zgraja rybek, bo tak się nauczyły, że jak ktoś jest przy oczku to liczą, że pewnie dostaną coś zjeść.
Przyzwyczaiły się nawet brać pokarm z ręki - to zasługa mojej córci, ale ja jej odradzam, bo boje się, że jak w nocy przyjdzie jakiś kot i włoży łapę do wody, to one wszystkie będą w jego zasięgu. A wtedy wiadomo - lepiej nawet nie krakać. Albo sroka, jak przysiądzie na kamieniu, to one zaraz podpłyną i tutaj tez dla nich niebezpiecznie.
Przyzwyczaiły się nawet brać pokarm z ręki - to zasługa mojej córci, ale ja jej odradzam, bo boje się, że jak w nocy przyjdzie jakiś kot i włoży łapę do wody, to one wszystkie będą w jego zasięgu. A wtedy wiadomo - lepiej nawet nie krakać. Albo sroka, jak przysiądzie na kamieniu, to one zaraz podpłyną i tutaj tez dla nich niebezpiecznie.
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu, wcale się nie dziwię że każdy chciał mieć zdjęcie z wiewiórką.reniazt pisze:.
Zresztą podoba się bardzo turystom, my czekaliśmy chyba z pół godziny, żeby zrobić sobie fotki. Jak za starych czasów - w kolejce. Cały czas podchodzą ludzie i to z dziećmi i starsi i każdy tylko pstryka.
Ja też bym stanęła w kolejce.