. Opowiadaj jak się mas?. Jak wypadł u ciebie miniony sezon? Udany? Pogoda wariowała nie da się ukryć. A Ewke zastrzelili czy co. Weź ją tam do płota i pozdrów ode mnie gorąco.
 . Opowiadaj jak się mas?. Jak wypadł u ciebie miniony sezon? Udany? Pogoda wariowała nie da się ukryć. A Ewke zastrzelili czy co. Weź ją tam do płota i pozdrów ode mnie gorąco. 

Upalne lato sprawiło że nie chciało się chodzić i podlewać. Co innego raz na tydzień  a tu się lało wodę a efektu nie było . Mam nadzieję że nadchodzący sezon będzie już normalny nie ekstremalny.
 Upalne lato sprawiło że nie chciało się chodzić i podlewać. Co innego raz na tydzień  a tu się lało wodę a efektu nie było . Mam nadzieję że nadchodzący sezon będzie już normalny nie ekstremalny.   . Bardzo ładne i dorodne lilie widzę. Pokazuj pokazuj dalej
 . Bardzo ładne i dorodne lilie widzę. Pokazuj pokazuj dalej  .
 . Nie wierzę w to, że nie masz nam co pokazać - w Twoim ogrodzie jest tyle pięknych rzeczy, ze i nowości nie potrzebujemy.
  Nie wierzę w to, że nie masz nam co pokazać - w Twoim ogrodzie jest tyle pięknych rzeczy, ze i nowości nie potrzebujemy.

pooglądałam zaległości i widzę cudeńka.
  pooglądałam zaległości i widzę cudeńka.  tez zaczynałam od zera, fakt że mniejszy teren ale nie mam już gdzie sadzic
 tez zaczynałam od zera, fakt że mniejszy teren ale nie mam już gdzie sadzic 

Niedługo zaczniemy grzebać w ziemi, to humory się poprawią i pokazywanie będzie bardziej ekscytujące.
 Niedługo zaczniemy grzebać w ziemi, to humory się poprawią i pokazywanie będzie bardziej ekscytujące.  Miskant piękny z tymi ciemnymi kłosami.
  Miskant piękny z tymi ciemnymi kłosami.  Jarzmianka cudna, też mnie zauroczyła i zagości wiosną u mnie.
 Jarzmianka cudna, też mnie zauroczyła i zagości wiosną u mnie. 

,
,  ,
,  ,
,  ,
,  ,
,  ,
,  ,
,