Nie byłam w Lidlu bo mam do niego najdalej ze wszystkich supermarkietów, ale jak sezon wiosenny taki prawdziwy nastanie to pewnie bedę tam czestym gościem
Mój Raj część II
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj część II
Witaj Grażynko
Nie byłam w Lidlu bo mam do niego najdalej ze wszystkich supermarkietów, ale jak sezon wiosenny taki prawdziwy nastanie to pewnie bedę tam czestym gościem
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Hej , witam wieczorową porą , wczoraj ogarnęła mnie różyczkowa chcica ,wybrałam 8 róż wielkokwiatowych w Rozarii i już byłam gotowa wrzucić do koszyka a tu niestety Przerwa Zimowa koszyk wyłączony,byłam trochę zawiedziona bo tak się napaliłam i nici na razie z zamówienia,chciałam tam kupić bo ceny mi odpowiadały 9,50 za szt,to chyba niedrogie a wybrałam takie OSIRIA,CASANOVA,CHOPIN,KRONENBURG,PAPAGENO,LOVING MEMORY DAME DE COEUR,ENA HARKNESS czy ktoś z Was kupował może w tej szkółce,chciała bym poznać Wasze opinie czy warto kupować u nich
pokażę moje różyczki niestety nieznane są mi ich nazwy , bo kartki przy zakupie wtedy mnie wcale nie interesowały i poszły do kosza ,teraz jak wstąpiłam na forum zależy mi na nazwach kwiatów co nie znaczy oczywiście że mniej będę je kochać

pokażę moje różyczki niestety nieznane są mi ich nazwy , bo kartki przy zakupie wtedy mnie wcale nie interesowały i poszły do kosza ,teraz jak wstąpiłam na forum zależy mi na nazwach kwiatów co nie znaczy oczywiście że mniej będę je kochać

- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy na 1, 12 i dwóch ostatnich zdjęciach to ta sama róża? Bo mam pomysł, co to może być 
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
5 pierwszych z wymienionych kupiłam 
- UlaL

- Od: 27 cze 2013, o 23:30
Oj piękne te róże, aż chciałoby się ich mieć jak najwięcej. Jak oglądam to i myślę gdzie mogłabym jeszcze posadzić kilka odmian 
- gracha
- 1000p

Dorotko czy w tej samej szkółce o której piszę 
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Nie,Floribundagracha pisze:Dorotko czy w tej samej szkółce o której piszę
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alu, na 99,99 % to Kronenberg (Kronenbourg) 
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Widzę, że zaczynają się wiosenne zakupy.
Też już zaglądałam do szkółek co polecają, mam też ochotę na jeszcze kilka różyczek
- gracha
- 1000p

Dorotko dzięki za podpowiedz szkółki, zamówienie złożone
Aniu dzięki Tobie jedna moja różyczka została ochrzczona, z czasem może wszystkie nazwiemy
Alu , jak oglądam te wszystkie piękne róże u koleżanek z forum to też mnie wzięła różyczkomania i miejsce muszę robić na nowe rabaty ; Ewuniu już bym chciała kupować ,wsadzać pielęgnować,pielęgnować
Ulu u mnie na pierwszym miejscu w ogrodzie są lilie a tuż za nimi różyczki i jeszcze doszły hortensje ,też chcę kilka kupić na wiosnę
Aniu dzięki Tobie jedna moja różyczka została ochrzczona, z czasem może wszystkie nazwiemy
Alu , jak oglądam te wszystkie piękne róże u koleżanek z forum to też mnie wzięła różyczkomania i miejsce muszę robić na nowe rabaty ; Ewuniu już bym chciała kupować ,wsadzać pielęgnować,pielęgnować
Ulu u mnie na pierwszym miejscu w ogrodzie są lilie a tuż za nimi różyczki i jeszcze doszły hortensje ,też chcę kilka kupić na wiosnę
- Ivona44

- Od: 31 mar 2013, o 14:44
MariaWy pisze:Byłam w Lidlu i też kupiłam Hiacynty nie mogłam się oprzeć ,jeden różowy i jeden niebieski.
I ja kupiłam
Pozdrawiam, Iwona.
- Ivona44

- Od: 31 mar 2013, o 14:44
Casanova jest cudowna, a 6. na Twoich zdjęciach to jaka to Grażynko ? Wszystkie piękne, ale te wyjątkowo 

Pozdrawiam, Iwona.
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
widzę zamówienia składacie, zaraz przejrzę te szkółki- nie znalazłam ich wcześniej- dzięki za namiary, trzeba się wziąć za zakupy.