Ogródek AGNESS cz. 8
-
mm-complex
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
Wpadłam na kawke ......a tu znowu raj dla duszy jakie foteczki

marzenia się spełniają! Dana
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Ale dałaś kolorem po oczach . Piękne te RH i azalie 
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
agatka123 pisze:Ale dałaś kolorem po oczach . Piękne te RH i azalie
To samo miałam napisać
Piękne
-
Ann-ka72
- 1000p

- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Aga, u Ciebie jak zwykle pięknie
Azalie japońskie cudne- ja swoje chciałam wywalić na zbity pysk-ale popatrzyłam na Twoje- to chyba dam im jeszcze jedną szansę....okrywasz na zimę swoje?Ja na razie nie mogłam, bo pies i tak by ściągnął...może w następną zimę pies już wydorośleje? Mieszkamy prawie w tym samym rejonie,a taka różnica...no i jeszcze muszę wziąć pod uwagę,że Ty masz rękę do roślin
Roślinki skalne jak zwykle śliczne. Cebulica taka delikatna, piękna

Roślinki skalne jak zwykle śliczne. Cebulica taka delikatna, piękna
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
Cudne kwitnienia , kolorki wyraziste niesamowicie muszą wyglądać w realu , mój rododendron bladoróżowy taki nieciekawy chodż też cieszy swoim kwitnieniem
pewnie teraz to odpowiednia pora na kupno kwitnących azalii , trzeba by się wybrać do szkółki .
Aguś stokrotki pełne i kwiatuszki skalniakowych urocze .
Aguś stokrotki pełne i kwiatuszki skalniakowych urocze .
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś, teraz jest najpiękniejszy okres w ogrodzie- chwilo, trwaj, chciałoby się rzec
Mało snu potrzebuję

Mało snu potrzebuję
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Piękne kolorki jak zwykle zresztą.Ja bym sie zdecydowała jedynie jeszcze na ta pachnącą azalię.Masz ją może/?
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Agnieszko pięknie kwitną Twoje różaneczniki i Twoje ulubione intensywne kolorki... 
- AGNESS

Agus 123, Aguś Net, Ewuś cieszę, że podobają się Wam moje intensywne w kolorach azalie i rh, kocham takie kolorki i nawet jak planuję kupić jakiś łagodny i stonowany dla wyciszenia ogródka...to wracam z kolejną żarówą
Aniu właśnie byłam u Ciebie i widziałam azalie. Ja swoje zawsze okrywałam i zawsze podmarzały i bardzo słabo kwitły, w zeszłym roku powiedziałam, koniec z okrywaniem i wczesna wiosną wydawały sie przemarznięte i brzydkie i miałam je wykopać, jakież były moje zdziwienie jak zobaczyłam, ze są obsypana pąkami....zakwitły tak pięknie jak jeszcze nigdy, prawie nie widać lisci pod masą kwitów....już nigdy nie będę okrywać....
Elu ja kocham takie żarówiaste kolorki
Ja też chcę dokupić kilka azalii, ale u mnie takie beznadziejny wybór, P z ogrodniczego obiecała, że coś przywiezie...ale na razie cisza
Teraz właśnie fajnie się kupuje, bo krzaczki mają kwiatuszki i można wybrać nie bojąc sie później niemiłych niespodzianek....a takie niestety często się zdarzają
Moniś masz raję, oby pogoda pozwoliła cieszyć się tymi pięknymi widokami jak najdłużej
Małgosiu niestety nie mam tej pięknie pachnącej azalii. Wielkokwiatowych azalii mam malutko bo tylko 2, chce jeszcze sobie dokupić, czekam na dostawę....ale czy sie doczekam w tym roku, to nie mam pojecia
Marylu dziękuję, faktycznie wszystkie w intensywnych kolorkach....ale dla uspokojenia kupiłam jedną bielutką azalię...z żółtą plamką , zeby nie była przypadkiem zbyt grzeczna

Aniu właśnie byłam u Ciebie i widziałam azalie. Ja swoje zawsze okrywałam i zawsze podmarzały i bardzo słabo kwitły, w zeszłym roku powiedziałam, koniec z okrywaniem i wczesna wiosną wydawały sie przemarznięte i brzydkie i miałam je wykopać, jakież były moje zdziwienie jak zobaczyłam, ze są obsypana pąkami....zakwitły tak pięknie jak jeszcze nigdy, prawie nie widać lisci pod masą kwitów....już nigdy nie będę okrywać....
Elu ja kocham takie żarówiaste kolorki
Moniś masz raję, oby pogoda pozwoliła cieszyć się tymi pięknymi widokami jak najdłużej
Małgosiu niestety nie mam tej pięknie pachnącej azalii. Wielkokwiatowych azalii mam malutko bo tylko 2, chce jeszcze sobie dokupić, czekam na dostawę....ale czy sie doczekam w tym roku, to nie mam pojecia
Marylu dziękuję, faktycznie wszystkie w intensywnych kolorkach....ale dla uspokojenia kupiłam jedną bielutką azalię...z żółtą plamką , zeby nie była przypadkiem zbyt grzeczna
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko cudne te Twoje Rh oczu nie można oderwać i chyba zdrowsze niż moje .
Agnieszko Bożykwiat jest Biały i jasno i ciemno różowy .
Genia
Agnieszko Bożykwiat jest Biały i jasno i ciemno różowy .
Genia
- zuzia55

- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Bez rewelacja,on taki kolor ma w realu?
,azalie biją po oczach 
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Ta azalia z pierwszej fotki ma powalający kolor cudo dosłownie 
- AGNESS

Geniu ja mam ten jasny różowy, jak Twoje inne kolorki zakwitną to będę podziwiać
Andrzejku ja niestety jestem skazana na to co przywiozą do mnie do sklepu ogrodniczego.....mam nadzieję, ze coś ciekawego będzie
Zuziu tak bez jest taki w rzeczywistości, ja też jestem zachwycona tym kolorem, pąki są ciemniejsze, jak rozkwita jaśnieje .
Celinko cieszę się, ze podoba się
Andrzejku ja niestety jestem skazana na to co przywiozą do mnie do sklepu ogrodniczego.....mam nadzieję, ze coś ciekawego będzie
Zuziu tak bez jest taki w rzeczywistości, ja też jestem zachwycona tym kolorem, pąki są ciemniejsze, jak rozkwita jaśnieje .
Celinko cieszę się, ze podoba się