Wolę metodę konwencjonalną... myślę, że sąsiedzi z dołu też
Rozczochrany ogródek Stokrotki 2009 cz.2
Re: Rozczochrany ogródek Stokrotki 2009 cz.2
Aguś... kubik wody to 10,42 zł... wiesz, ile okazji można za to upolować?
Kup jej mniejszą gitarę.. szkoda dziecka..
Moja Kasia teraz uczy grać córkę sąsiadki.. i też to samo jej proponuje..
Ona nawet nie może prawidłowo siedzieć..
a to ważne..
tych przebiśneigów Ci zazdroszczę.. u mnie krajobraz księżycowy
Moja Kasia teraz uczy grać córkę sąsiadki.. i też to samo jej proponuje..
Ona nawet nie może prawidłowo siedzieć..
a to ważne..
tych przebiśneigów Ci zazdroszczę.. u mnie krajobraz księżycowy
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Taki mamy zamiar. Te gitary z CCCP wiele przeżyły, ale teraz inne czasyliska pisze:Kup jej mniejszą gitarę.. szkoda dziecka..
(
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Kontakt:
Jak ja lubię takie wyznania. Cieszę się, że nie jestem jedyna przesadzającaRóże już są posadzone - tak, mają być w środku. Tzn. Ilse jest do przesadzenia, bo siedzi za blisko świerka (tak przyszłościowo). Flamentanz rośnie już dwa lata w tym samym miejscu, przeżyła pięć przeprowadzek
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Podpora pod pnące róże do pozazdroszczenia... chciałabym ,aby M posiadł umiejętności spawu,ale jakoś nie garnie się w tym kierunku,najlepiej by było ,gdybym ja chwyciła za spawarkę...
Musze iść do pobliskiego poprawczaka... ,tam w ramach warsztatów wychowankowie klecą takie cuda..ale płacić trzeba ;:24A mam tych pergol do zrobienia... 
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Asiula z wyspy
- 200p

- Od: 9 mar 2010, o 23:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam
100krotko.
Dopiero co tu trafiłam, i żeby było szybciej tochę oszukuję i posty czytam od tyłu
I co! takie super podpory, zazdroszcze pomocnego M. Mój ostatnio się kontuzjowała przy ładunku nawozu
a o spawarce nie chce słyszeć. Ja bym chciała takie robic
.
Zmykam nadrabiać zaległości i pobuszować po twoim ogródku
Dopiero co tu trafiłam, i żeby było szybciej tochę oszukuję i posty czytam od tyłu
Zmykam nadrabiać zaległości i pobuszować po twoim ogródku
Ogród to dzieło sztuki.... w trakcie tworzenia !
Mój kawałek podłogi
Mój kawałek podłogi
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Na imieniny kupiłam szwagrowi maskę do spawania - fajna... to może w ramach wypróbowywania pospowa mi takie fajne "cusie" do róż ? 
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Nooo, jest nas więcejaleb-azi pisze:Jak ja lubię takie wyznania. Cieszę się, że nie jestem jedyna przesadzającaRóże już są posadzone - tak, mają być w środku. Tzn. Ilse jest do przesadzenia, bo siedzi za blisko świerka (tak przyszłościowo). Flamentanz rośnie już dwa lata w tym samym miejscu, przeżyła pięć przeprowadzekNiektóre moje roślinki prowadzą iście wędrowniczy tryb życia.
-
magdala
A Wy już o porządkach świątecznych .... No ,tak za dwa tygodnie Święta
Dopiero ,co było Boże Narodzenie!
Ja w kuchni nie mam listew ,tylko szafki na nóżkach ,więc przez cały rok widzę to ,co wpadnie pod szafki..
Ale ,żebym tam zaraz sięgała głęboko ze szmatą- co to to niee...
Ja też wolę porządki ogródkowe
I jak -grzejecie jeszcze w swoich domkach ?? Jutro wiosna
---------------------------------------------------------------
A ! Miałam jeszcze zapytać 100krotko o tę gitarę- moja córcia tez chce się uczyć grać ,
ma prawie 10 lat ,a gitarę dostała od taty chrzestnego -ale już taką normalnego rozmiaru .
Mam nadzieję ,że nie okaże się za duża .... Ja już na pewno nie kupię innej .
Dopiero ,co było Boże Narodzenie!
Ja w kuchni nie mam listew ,tylko szafki na nóżkach ,więc przez cały rok widzę to ,co wpadnie pod szafki..
Ale ,żebym tam zaraz sięgała głęboko ze szmatą- co to to niee...
Ja też wolę porządki ogródkowe
I jak -grzejecie jeszcze w swoich domkach ?? Jutro wiosna
---------------------------------------------------------------
A ! Miałam jeszcze zapytać 100krotko o tę gitarę- moja córcia tez chce się uczyć grać ,
ma prawie 10 lat ,a gitarę dostała od taty chrzestnego -ale już taką normalnego rozmiaru .
Mam nadzieję ,że nie okaże się za duża .... Ja już na pewno nie kupię innej .
Podpórki pierwsza klasa, ja muszę w tym roku M przydusić o pergolę dla clematisów. Co do gitary to moja 7,5 letnia pociecha też w czasie ferii spróbowała i spodobało się jej. Na razie próbuje na mojej dużej, ale nauczyciel powiedział, że jak chce zacząć się uczyć to bezwzględnie trzeba jej kupić 3/4.
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hehehehhe.....ale mnie chodziło o "ten" na 4 zdjGrażynko, te ładne kwiatki to zimozielona szałwia Purpurascens - podobno może przemarznąć, u mnie wygląda na żywą, z czego sięcieszę niezmiernie, bo to bardzo ozdobna roślinka! Mam takąwizję, że podsadzę ją jakąś odmianą jasnoty plamistej, widziałam kiedyśtakie zdjęcie, bardzo ładnie kontrastują.
Aga... żyjesz?
Jest cudnie, nie? 
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Kontakt:
Stokrociu, już noc ciemna, nic nie widać w ogródku - wracaj do domu 
- roslynn
- 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
Mój tato zawsze mówił, że jak palce bolą od strun to trzeba na mokro w mące umoczyć opuszki. Zrobi się twarda skorupka i łatwiej się gra. Tak sama robiłam i faktycznie pomogło. 
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Fajnie jest!
Wczoraj się praktycznie nie pokazywałam, bo krążyłam w ogródku, cos tam pograbałam, coś tam przycięłam, coś tam przesadziłam
no i pikowałam lwie paszcze, lewkonie i kleomy. Ale ze wszystkich moich siewek, ta sprawiła mi największą niespodziankę:

to jest titonia, nie wiem, czy to widać, ale jest naprawdę duża! Nie spodziewałąm sie tego, przypomina mi to historię maluśkiego, słodkiego pieska, którego nasz szwagier kupiłonegdaj na giełdzie swemu Tacie, i który okazał się mieszańcem owczarka kaukaskiego
Sabinko - moze to pomoze, spróbujemy! Nie słyszałam o takim tricku.
Magda, moja córka też ma 10 lat, i kupimy jej mniejszą gitarę, pewnie dałaby radę nauczyć siena dużej, ale to naprawdęmęczące, a moje dziecko łatwo zniechęcić...
Izo, Dominiko, ogród bez przesadzania równa się ogród od projektanta. Wtedy mamy gwarancję, że wszystko znajdzie sieod razu dokładnie tam, gdzie powinno...ale przecież bez przesadzania nie ma zabawy, no nie?
Asiu - witaj w moim ogródku! Fajnie, że wpadłaś!
Nelu, Ave - spawanie to naprawdę porządny fach, nie byle co! Wręcz sztuka!
Jeśli dzieciaki w poprawczaku nauczą sie takiego fachu, to być moze mają szansę na przyszłość, w końcu teraz wreszcie bardziej zaczyna siecenić fachowców, co mają zawód w ręku, i oby tak dalej było! Moja mama była nauczycielką w zespole szkółzawodowych i przeboleć nie mogła, że tak bardzo obniżyła się ranga tych szkół w ostatnich latach.
To ja moze jeszcze złożęwszystkim moim gościom serdeczne życzenia - dużo słońca i przyjaznej pogody, z okazji Dnia Wiosny!!!!

Wczoraj się praktycznie nie pokazywałam, bo krążyłam w ogródku, cos tam pograbałam, coś tam przycięłam, coś tam przesadziłam

to jest titonia, nie wiem, czy to widać, ale jest naprawdę duża! Nie spodziewałąm sie tego, przypomina mi to historię maluśkiego, słodkiego pieska, którego nasz szwagier kupiłonegdaj na giełdzie swemu Tacie, i który okazał się mieszańcem owczarka kaukaskiego
Sabinko - moze to pomoze, spróbujemy! Nie słyszałam o takim tricku.
Magda, moja córka też ma 10 lat, i kupimy jej mniejszą gitarę, pewnie dałaby radę nauczyć siena dużej, ale to naprawdęmęczące, a moje dziecko łatwo zniechęcić...
Izo, Dominiko, ogród bez przesadzania równa się ogród od projektanta. Wtedy mamy gwarancję, że wszystko znajdzie sieod razu dokładnie tam, gdzie powinno...ale przecież bez przesadzania nie ma zabawy, no nie?
Asiu - witaj w moim ogródku! Fajnie, że wpadłaś!
Nelu, Ave - spawanie to naprawdę porządny fach, nie byle co! Wręcz sztuka!
To ja moze jeszcze złożęwszystkim moim gościom serdeczne życzenia - dużo słońca i przyjaznej pogody, z okazji Dnia Wiosny!!!!

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka