WTAM WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH .  

Kochani jestescie pomimo ,że mnie nie było z Wami cały dzień . Niestety najpierw obowiazki potem przyjemnośc . U mnie cały dzień powoli sypie . Nawet tak powolne sypanie przybiera wielkie rozmiary . 
KRYSIU widzisz jak te dni szybko uciekają no i SKS tezna stare lata doskwiera . 

No to widze ,że wpadłaś na całym froncie . Czy zamawiałaś krzaczaste czy drzewiaste piwonie . Łał ,ale będzie sie działo 
ANIU DSi oby ta wiosna już jaknajszybciej przyszła . Temperatura raczej znosna . Dobrze ,że nie ma mrozu ale tez cały dzien powoli sypie śnieg . Tak cieżko chodzi sie po chodnikach gdyz większosc dozorców zapomina ,że to zima 
MONIU nie ma za co z przyjemnoscia znów zajrzałam w Twoje progi . U mnie równiez lezy duzo sniegu i słyszałam ,że Odra powoli zaczyna wylewac . Niedobrze będzie jak tak dalej będzie sypać 
EWUNIU Jadzia już tak kusi takimi smakołykami az ślinka cieknie . na razie pozostaje to w sferze marzen 
JADZIU dzięki za takie pyszności . Aż ślinka mi pociekła na sam widok tych smakołyków  

MONIKO do tej wystawy jeszcze sporo czasu ,moze sie wybiore . Kuszaca propozycja hmmmmm nie powiem może wiecej nas tam dołączy . Nigdy nic nie wiadomo 
HANIU u mnie równiez cały czs sypie ,ale tak delikatnie Chyba żadne Sabaty nie przywołają w tym roku tej wiosny . Na widok śniegu już płakac sie chce 
BASIU Dzięki za pamięć ,ąle u mnie ci jej dostatek . Nawet trochę jej wyrzuciłam 
ZYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO WEEKENDU . A teraz lece do Was . na razie