Na działce ewkapaw-2009
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzisiaj była nawet ładna pogoda . Słońce ładnie przygrzewało , wiatr dużo mniejszy i można było coś zrobić na działce . Sporo jeszcze prac jesiennych . Udało mi się dzisiaj wszystko spalić co miało być spalone
. Jutro pewnie znowu będzie dużo liści z orzecha , ale obiecałam sobie , że biorę się za przesadzanie . Muszę przygotować miejsca pod róże
Dzisiaj mój Jan Paweł II tak wyglądał - ma jeszcze dużo pąków . Czekam aż się rozwiną

Dzisiaj mój Jan Paweł II tak wyglądał - ma jeszcze dużo pąków . Czekam aż się rozwiną

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- ewkapaw
Basiu dzisiaj jeszcze kilka wczorajszych fotek . Już jest coraz mniej kwiatów do " fotocenia " , ale niestety jesień wkroczyła do naszych ogrodów . Wczoraj przesadziłam kilka róż , z myślą o nowych zamówionych - trzeba zrobić im miejsce
Zaraz też idę na działkę , trzeba popalić liście , póki są suche

Zaraz też idę na działkę , trzeba popalić liście , póki są suche

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To OSTEOSPERMUM to bardzo wdzięczny kwiatek . U mnie dorosnął 70 cm i musiałam go podeprzeć patyczkiem . Czy zebrałaś moze z niego nasionka . Ale z resztą czy to warto bawić sie w sianie jak wielkie krzaczki kupisz . Musze wysiać tez na wiosnę tych śmierdziuszków gdyz ładnie się prezentują . Miłego dnia Ewuniu u mnie pada deszcz
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ewkapaw
Grażka niestety jesień już na dobre zagościła . Liście lecą , robię już porządki na rabatach .Wycinam zeschnięte i zwiędnięte kwiaty . Widok raczj opłakany
Bardzo nie lubię takiej działki , ale i to trzeba zrobić , bo nic nie wiadomo jak będzie z pogodą . Zapowiadają bardzo niskie temp . i deszcz 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Ewa ja też uwielbiam wiosnę . Wszystko budzi się do życia i zaczynają kwitnąć cebulowe
Moje róże niestety kończą już swoje kwitnienie i niestety teraz dopadła je plamistość . Nie będę już niczym pryskać , tylko pozbieram wszystkie liście spod róż i spalę . Ewa teraz to naprawdę nie ma co na mojej działce oglądać , ale wiosną i latem już będzie lepiej
Zaproszenie jest cały czas aktualne , a furtka na Twoje życzenie będzie stała otworem

Moje róże niestety kończą już swoje kwitnienie i niestety teraz dopadła je plamistość . Nie będę już niczym pryskać , tylko pozbieram wszystkie liście spod róż i spalę . Ewa teraz to naprawdę nie ma co na mojej działce oglądać , ale wiosną i latem już będzie lepiej

Zaproszenie jest cały czas aktualne , a furtka na Twoje życzenie będzie stała otworem

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków