Mój fijoł 13-czas wspomnień

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój fijoł 13-czas wspomnień

Post »

Ewuniu wcale Ci się nie dziwię że się wzruszyłas i płakałaś na studniówce piękny to czas dla naszych dzieci a dla nas wzruszenie ,niedawno podobnie się wzruszałam na obronie doktoratu córki a wydawało by się że tak nie dawno miała studniówkę .
Pozdrawiam ;:3 ;:3
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja tam swojej studniówki nie wspominam bo to było wieki temu, jak ten czas leci ;:202
Na dziecięcych nie bywałam żeby nie robić im obciachu, zresztą to też było już jakiś czas temu. :roll:
Za to wejście podoba mi się bardzo, a inne letnie zdjęcia jeszcze bardziej ;:215
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Ewa, Christa jest super :D Uwielbiam te ogonki syrenek na rabacie!
Duże dosyć wyrosły, ponad pół metra w pierwszym roku. Niestety złapały mi plamistość i ścięłam nisko w obawie, że zarażą róże. Róże nie chorowały, więc skąd ta zaraza? U Ciebie były zdrowe?
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Edeny super, ciekawe czy moje na wiosnę zakwitną w pierwszym roku. Już przebieram nogami.

Też miałam studniówkę w piątek. Ale byłam dzielna, udało się bez łez. Ale człowiek się dziwi jak ten czas leci...a tu dorosły facet i taki poważny. Muszę szybko wywołac zdjęcia...
Awatar użytkownika
katja
500p
500p
Od: 2 paź 2008, o 13:32

Post »

Ewa, miałaś rację, kłamali, ostra zima póki co odwołana ;:138
Pozdrawiam
Kasia
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

Ewo, mieszkasz na północy Warmii? Dzięki za podanie odmian, poczytam o nich i zapewne, znając siebie, będę szukać dla nich miejsca :D
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Wejście bajkowe ;:63 dzieci szybko dorastają. |fajnie by było żeby dzieci rosły a rodzice wiekowo stali w miejscu :D dzisiaj niedziela więc marzenia dozwolone :;230
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Po tych studniówkowych emocjach masz teraz zasłużony wypoczynek :wink:
U mnie też zelżał mróz, ale śniegu wciąż niewiele i zaczęło wiać - niestety :evil:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

An-ko, duże dziecko już pewnie nawet zapomniało o studniówce :D To malutkie będzie zdawać maturę...Przy wejściu już nastąpiły zmiany, posadziłam same różowe róże.
Iwona, moja studniówka była tak dawno temu, że aż strach :D
Marysiu, to chyba przez świadomość, że czas tak szybko biegnie. Dopiero co dziecko się urodziło, a tu o studiach trzeba myśleć :D
Majka, moje się nie buntowały :D Mały synek miał życzenie, żeby z matką zatańczyć :wink:
Kasia, moja Christa też złapała jakąś zarazę na liściach :? Nie wycięłam od razu, bo nadal były kwiaty. Jednak róże w sąsiedztwie nie ucierpiały, ale to akurat Jacques Cartier, Salet i Martin Frobisher-te u mnie jeszcze nie miały chorób grzybowych.
Jola, też byłam zdziwiona faktem dorosłości syna ;:306 Eden jest przepiękną różą i czekam na kwitnienie swojej coraz bardziej niecierpliwie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Cześć Ewciu ,widzę ,że u ciebie miłość do róż kwitnie na całego .U mnie też :lol: .Ogród mam zapchany niemożliwie .Miejsca mało ,a właściwie wcale.Zobaczymy po tej zimie ,czy coś się zwolni .
Zima mrozi bezlitośnie .Ale mamy już z górki .styczeń się kończy ,a luty krótki .W marcu już można coś posiać i zaczną przychodzić rośliny ;:138 .Jakoś zleci .Śliczne masz róże ,pokazuj ,będę zaglądać ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewa, wróciłaś? ;:oj Na razie wydaję pieniądze w internecie i końca nie widać ;:306 Do całkowitego zapchania ogrodu jeszcze dużo mi brakuje, więc szaleję. Pokaz róż możliwy wieczorem, kiedy lapek ze zdjęciami wróci z pracy :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Ewciu ,Ty masz jeszcze co zapychać :;230 i tego Ci zazdroszczę .Ja chyba zacznę piłować iglaki :lol: Też czekam na rośliny,które zamówiłam oraz na róże ,które wsadzę w donice ;:173
U mnie zawieja i pada śnieg ,szkoda ,że dopiero teraz .W największe mrozy go nie było ;:108
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewa, zamówiłam trochę lilii, bylin i róż, znowu nie starczy mi na krzewy :( Czekam na koniec zimy, żeby zacząć ryć nowe rabaty :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Ewa-znowu zakupy ;:138 Ja mieszkam w takim małym miasteczku,że nic nie ma po za B...Zazdroszcze wam jak podczytuje ,żę macie taki duży wybór.Musz poczekać do wiosny ,to pojedziemy do większej metropoli.Przez internet mało kupjemy,bo ja musze wszystko wziąć do reki i poczytać każdy papierek :;230
Miłego dnia :wit
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Ja też nie mogę się już doczekać ,aż mnie w dołku ściska ,jak o tym myślę .Lilie zamówiłam tylko dwie .Liczę ,że w naszym ogrodniczym coś drapnę .W dodatku zapomniałam ,gdzie sadziłam na jesieni .To będzie ciekawie na wiosnę ;:306
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”