Tak ostatnio zaniedbuję forum
 jakoś nie chce mi się powtarzać i na fb i na fo
 jakoś nie chce mi się powtarzać i na fb i na fo  
 W tym roku wreszcie jajecznica odeszła w niepamięć, a nawet czasem tęsknie za nią

Zrobiło się wreszcie u mnie kolorowo tak jak chciałam

A pamiętam jak przygadywał kocioł garnkowiTak ostatnio zaniedbuję forum

Fotki super
  Fotki super  

. Pomimo lata takiego pół na pół to całkiem nieźle
  . Pomimo lata takiego pół na pół to całkiem nieźle  

Rzuć fejsa!nyskadu pisze:[Tak ostatnio zaniedbuję forumjakoś nie chce mi się powtarzać i na fb i na fo

- który zwierzak "gra pierwsze skrzypce" - kto kogo pilnuje
 . "Napiszę" szczerze, rzadki to widok - taka "braterska zgoda".
  . "Napiszę" szczerze, rzadki to widok - taka "braterska zgoda".

i to kopiowanie, wklejanie, powiększanie, zmniejszanie, wycinanie....bardzo męczy chociaż to tylko praca jednej ręki a nawet jednego palca
 i to kopiowanie, wklejanie, powiększanie, zmniejszanie, wycinanie....bardzo męczy chociaż to tylko praca jednej ręki a nawet jednego palca  
  fotki i cała letnia dokumentacja z tegorocznego kwitnienia znajduje się na karcie i jak nie teraz to gdy tylko nastanie czas zimowy będę zanudzała Was fotkami
 fotki i cała letnia dokumentacja z tegorocznego kwitnienia znajduje się na karcie i jak nie teraz to gdy tylko nastanie czas zimowy będę zanudzała Was fotkami  
  żółtki już nie stanowią dla mnie problemu. Mało tego, ostatnio aż zapiszczałam gdy zobaczyłam to cudo
 żółtki już nie stanowią dla mnie problemu. Mało tego, ostatnio aż zapiszczałam gdy zobaczyłam to cudo 

, bo roślinki - wiadomo, że masz piękne, zadbane, uzbrojone w kolorowe kwiatuchy
, bo roślinki - wiadomo, że masz piękne, zadbane, uzbrojone w kolorowe kwiatuchy