pozdrowionka....
Ogródek AGNESS cz. 8
- lora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
Agnieszko
żurawki są zawsze ozdobą ogrodu...prawda ...ja jestem zakochana w tych roślinkach...
pozdrowionka....
pozdrowionka....
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Andrzejku w każdej chwili
Ewa moje żurawki są sadzone w zeszłym roku , większość z nich błyskawicznie się rozrasta
Aga ja żurawki kupuję u Igi na naszym Forum. Bardzo polecam, śliczne dorodne sadzonki
Grażynko ta żurawka to Ginger Ale
Eluś no można pomarzyć, można
Ja też chętnie zatrzymałabym niektóre kwiatuszki na cały sezon....
Jagódko Marmoladka jest jedną z moich ulubionych żurawek, jest prześliczna. Już rozmnożyłam swoją kępkę...teraz mam 3
Misiu, są wspaniałe
, ja czekam jeszcze na przesyłkę od Igi i strasznie jestem ich ciekawa 
Ewa moje żurawki są sadzone w zeszłym roku , większość z nich błyskawicznie się rozrasta
Aga ja żurawki kupuję u Igi na naszym Forum. Bardzo polecam, śliczne dorodne sadzonki
Grażynko ta żurawka to Ginger Ale
Eluś no można pomarzyć, można
Jagódko Marmoladka jest jedną z moich ulubionych żurawek, jest prześliczna. Już rozmnożyłam swoją kępkę...teraz mam 3
Misiu, są wspaniałe
- AGNESS

Andrzejku fotki zrobione, ale będę mogła je wstawić dopiero wieczorkiem jak wrócę z pracy, bo tu mam bardzo słaby internet i nie wgrywają sie...ale dziś będą 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Żuraweczki od tego roku także przyciągają mój wzrok. U mnie rosną na przemian, jasna i ciemna. Wszystkie w półcieniu.
- AGNESS

- MonaeS

- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agness twój ogród w obiektywie jest urzekający, a na żywo na pewno jeszcze piękniejszy. Żurawki mnie zachwyciły. Ja obiecuję że jutro też sfotografuję swoje.Pięknie, pieknie pięknie.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jak zwykle piękne artystyczne zdjęcia.
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
Masz jakieś "pancerne" tulipany, moje najwytrwalsze już się poddały
Bożykwiat nie wszędzie taki wytrzymały, mój nie poddał się uciskowi psiej łapy
.
Myślę Aga, że na następne spotkanie uda Ci się wyrwać?
Bożykwiat nie wszędzie taki wytrzymały, mój nie poddał się uciskowi psiej łapy
Myślę Aga, że na następne spotkanie uda Ci się wyrwać?
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Aga - piękne fotki
az chcialoby sie dotknąc te kwiatuszki
Stokroteczki mnie rozbroiły
Stokroteczki mnie rozbroiły
- patkaza

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
przyznam się że nie miałam pomysłów jak zagospodarowac mój ogródeczek, ale odkąd się tu znalazłam pomysły i zachciewajki same przychodzą
piękny ogród, pospacerowałam sobie i
jak żurawki w ciągu roku tak ślicznie się rozrastają to i ja je chcę mieć!!!!cudne
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko ślicznie kolorowo u Ciebie .
Powiedz co jest za kwiatek na 5 zdjęciu ,mój bożykwiat już tez przekwita ,kupiłam jeszcze 3, każdy inny ale w tym roku nie zakwitnie ,żeby tylko przezimował i w przyszłym roku kwitł .
Genia
Powiedz co jest za kwiatek na 5 zdjęciu ,mój bożykwiat już tez przekwita ,kupiłam jeszcze 3, każdy inny ale w tym roku nie zakwitnie ,żeby tylko przezimował i w przyszłym roku kwitł .
Genia
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aguś, pięknie prezentują się u Ciebie żurawki
Niemniej bardziej zachwycam się bzem- pewnie dlatego, że go nie mam
Miłego dnia
Miłego dnia
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aga pewnie będę monotematyczna , ale jak zwykle pięknie
Kwiatuchy takie dorodne , że aż miło popatrzeć .
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Aga...te jasne,liliowe dzwoneczki to cebulica????
- AGNESS

Andrzejku ten bożykwiat to taka niesamowita kruszynka....mam go 2 lata i zawsze dziwię się jego rozmiarami. Zawsze jak go widziałam na fotkach to myślałam, ze jest znacznie większy
Faktycznie długo utrzymuje kwiatuszki, u mnie też jeszcze sporo pąków ....
Aniu żurawki faktycznie są bezkonkurencyjne, pięknie sprawdzają się w każdym miejscu, niezależnie od warunków i w każdym zestawie roślinnym ....inne kwiatuszki przekwitają, a one wciąż tak samo piękne ....
A ogródek cóż.....w rzeczywistości nie wygląda tak pięknie jak na fotkach, aparat eksponuje piękno, a i są miejsca , których nie chce się pokazywać
Małgosiu dziękuję
Elu tulipanków jeszcze troszkę mam, ale to takie pojedyncze niedobitki, już niedługo i one przekwitną....
Co do spotkania ....naprawdę bardzo bym chciała, i nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo mi żal, że nie udaje mi sie na nich bywać, ale to kawał drogi ode mnie....sama podróż w dwie strony to około 4 godzin....na integrację nic już by nie zostało
Aguś te stokroteczki to moje córa ,,wyjęczała,, jak byłyśmy u ogrodnika
Strasznie jej się spodobały, są takie ogromniaste. Kupiłyśmy 2 kępy, a ona w prezencie od Pana dostała jeszcze jedną
Aga-Patka faktycznie dzięki Forum i wirtualnym spacerkom po ogródkach nie możemy narzekać na brak pomysłów....czasami jest ich aż za dużo
Żurawki faktycznie rozrastają sie wspaniale, ja już zaczynam swoje rozmnażać...uwielbiam takie zabawy
Geniu na 5 fotce to kwitnienie skalniaczka. Zaraz pokażę Ci którego, bo nie znam nazwy. On tak ślicznie wygląda w zbliżeniu, bo w ogródku nie prezentuje się ciekawie, drobniusieńkie kwiatuszki na długim badylku....Na fotce nie ujęłam kwiatków, ale widać 2 badylki, które wychodzą z rozetek...

Nawet nie wiedziałam, ze jest tyle odmian Bożykwiatu
myślałam, ze tylko biały i różowy . Mam nadzieję, ze pięknie zakwitną Ci w przyszłym roku
Moniś, czemu nie masz bzu....nie chce u ciebie rosnąć? Czy z innego powodu ?
Tobie równiez życzę miłego dnia
Aguś dziękuję, bardzo miła jesteś
Grażynko tak to cebulica hiszpańska, mam różowiutkai jeszcze niebieską, ale nie robiłam jeszcze jej fotek....może jutro uda mi sie cyknąć...
Aniu żurawki faktycznie są bezkonkurencyjne, pięknie sprawdzają się w każdym miejscu, niezależnie od warunków i w każdym zestawie roślinnym ....inne kwiatuszki przekwitają, a one wciąż tak samo piękne ....
A ogródek cóż.....w rzeczywistości nie wygląda tak pięknie jak na fotkach, aparat eksponuje piękno, a i są miejsca , których nie chce się pokazywać
Małgosiu dziękuję
Elu tulipanków jeszcze troszkę mam, ale to takie pojedyncze niedobitki, już niedługo i one przekwitną....
Co do spotkania ....naprawdę bardzo bym chciała, i nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo mi żal, że nie udaje mi sie na nich bywać, ale to kawał drogi ode mnie....sama podróż w dwie strony to około 4 godzin....na integrację nic już by nie zostało
Aguś te stokroteczki to moje córa ,,wyjęczała,, jak byłyśmy u ogrodnika
Aga-Patka faktycznie dzięki Forum i wirtualnym spacerkom po ogródkach nie możemy narzekać na brak pomysłów....czasami jest ich aż za dużo
Żurawki faktycznie rozrastają sie wspaniale, ja już zaczynam swoje rozmnażać...uwielbiam takie zabawy
Geniu na 5 fotce to kwitnienie skalniaczka. Zaraz pokażę Ci którego, bo nie znam nazwy. On tak ślicznie wygląda w zbliżeniu, bo w ogródku nie prezentuje się ciekawie, drobniusieńkie kwiatuszki na długim badylku....Na fotce nie ujęłam kwiatków, ale widać 2 badylki, które wychodzą z rozetek...

Nawet nie wiedziałam, ze jest tyle odmian Bożykwiatu
Moniś, czemu nie masz bzu....nie chce u ciebie rosnąć? Czy z innego powodu ?
Tobie równiez życzę miłego dnia
Aguś dziękuję, bardzo miła jesteś
Grażynko tak to cebulica hiszpańska, mam różowiutkai jeszcze niebieską, ale nie robiłam jeszcze jej fotek....może jutro uda mi sie cyknąć...