Kwiatki u Ani
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki u Ani
- iwosia88
- 1000p

- Od: 1 maja 2010, o 15:17
Aniu, pięknie rosną roślinki ze zdjęć, jeżeli inne na razie śpią, one to zrekompensują
Skoro nagarbia już jako maleństwo stara się o kwitnienie dla Ciebie, to kiedy urośnie, będzie się działo
Pozdrawiam serdecznie 
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam 
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
- anik
- 1000p

- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Witajcie moi drodzy. Dziękuję za odwiedzinki.
Celinko
czasami takie mam właśnie wrażenie. Ale jak widzę pozółknięte listki, czy powyciągane listki to już nie jest tak pięknie.
Arletko poczekam do wiosny to pewnie zaczną się puszczać. Carnosa Varegiata i australis w tej chwili powolutku rosną wiec na wiosnę ruszą z kopyta..
Iwonko cieszę się, że mnie odwiedziłaś mimo natłoku zajęć. Jedne roślinki rosną inne nie. Straciłam już sadzonkę scindapsusa , którą dostałam jako ostatnią i walczę o hojkę gracilis. Nie wygląda specjalnie i marne szanse, żeby ją uratować.
Ale dzisiaj już piątek co oznacza, że wekend przed nami. Pewnie ci co pracują cieszą się niezmiernie z dni wolnych.
Miłego dnia dla wszystkich.
Celinko
Arletko poczekam do wiosny to pewnie zaczną się puszczać. Carnosa Varegiata i australis w tej chwili powolutku rosną wiec na wiosnę ruszą z kopyta..
Iwonko cieszę się, że mnie odwiedziłaś mimo natłoku zajęć. Jedne roślinki rosną inne nie. Straciłam już sadzonkę scindapsusa , którą dostałam jako ostatnią i walczę o hojkę gracilis. Nie wygląda specjalnie i marne szanse, żeby ją uratować.
Ale dzisiaj już piątek co oznacza, że wekend przed nami. Pewnie ci co pracują cieszą się niezmiernie z dni wolnych.
Miłego dnia dla wszystkich.
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aniu pozdrawiam Cię serdecznie i miłego tygodnia Ci życzę. 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Cześć Aniu
wpadłam się przywitać
wpadłam się przywitać
- anik
- 1000p

Witajcie kochani. Wpadam do as na chwilkę robiąc sobie przerwę między sprzataniem a gotowaniem.
Gorący okres teraz przed nami więc juz dzisiaj życzę wam wszystkim
Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz siły do pokonywania trudności, wytrwałości w dążeniu do celu i fantazji do wymyślania kolejnych marzeń.
Gorący okres teraz przed nami więc juz dzisiaj życzę wam wszystkim
Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz siły do pokonywania trudności, wytrwałości w dążeniu do celu i fantazji do wymyślania kolejnych marzeń.
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniu pozdrawiam świątecznie

-
Adriano931
- ZBANOWANY
- Od: 4 lip 2010, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masz piękne roślinki ... naprawdę widać ze masz dobrą rękę do kwiatów
PS. Szczęśliwego Nowego Roku pełnego Wszelkiej Roślinności
PS. Szczęśliwego Nowego Roku pełnego Wszelkiej Roślinności
Aniu
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU, SPEŁNIENIA MARZEŃ
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU, SPEŁNIENIA MARZEŃ
- AnnaAgnieszka
- 1000p

- Od: 16 sie 2010, o 10:03
Dołączam się do życzeń noworocznych. Życzę Ci przede wszystkim dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń, tych kwiatkowych również 
- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Aniu Ty też zniknęłaś przez czas świąteczny
Wracaj kochana i pokazuj co tam u Ciebie nowego
Na Nowy Rok wszystkiego co najlepsze
Wracaj kochana i pokazuj co tam u Ciebie nowego
Na Nowy Rok wszystkiego co najlepsze
- anik
- 1000p

Witajcie moi drodzy. Cieszę się, że pod moją nieobecność ktoś do mnie zaglądał. Dziękuję pięknie za życzenia świąteczne i noworoczne. Również życzę wam wszystkim wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i spełnienia marzeń. Zwłaszcza tych zielonych.
Rzeczywiście dość dawno mnie nie było ale to sprawka braku czasu. Ponadto zauważyłam, że forum o tej porze roku pustoszeje i brak jest tylu rozmów o zielonych więc i ja się wyłączyłam.
W zielonych również nic ciekawego, wyrzuciłam kilka fiołków, kroton gubi listki. Na razie zrzucił dwa ale do wiosny jeszcze daleko. Reo na razie postanowiło przestać rzucać listkami i nawet troszeczkę urosło.
Szczawik zapadł w zimowy sen (troszkę go zmusiłam, bo nie było miejsca na choinkę).
Nowości brak, bo raz że pogoda nie taka to i pieniędzy po świętach brakuje.
A na dodatek jestem chora. Boli mnie gardło mam katar i łamie mnie w kościach. A najgorsze to, że nie mogę sobie wziąć wolnego w pracy.
mam nadzieję, że nie opuszczę was już na tak długo. A teraz lecę do was nadrobić zaległości.
Rzeczywiście dość dawno mnie nie było ale to sprawka braku czasu. Ponadto zauważyłam, że forum o tej porze roku pustoszeje i brak jest tylu rozmów o zielonych więc i ja się wyłączyłam.
W zielonych również nic ciekawego, wyrzuciłam kilka fiołków, kroton gubi listki. Na razie zrzucił dwa ale do wiosny jeszcze daleko. Reo na razie postanowiło przestać rzucać listkami i nawet troszeczkę urosło.
Szczawik zapadł w zimowy sen (troszkę go zmusiłam, bo nie było miejsca na choinkę).
Nowości brak, bo raz że pogoda nie taka to i pieniędzy po świętach brakuje.
A na dodatek jestem chora. Boli mnie gardło mam katar i łamie mnie w kościach. A najgorsze to, że nie mogę sobie wziąć wolnego w pracy.
mam nadzieję, że nie opuszczę was już na tak długo. A teraz lecę do was nadrobić zaległości.
Witaj Aniu
To na początek dużo zdrówka życzę, nie daj się chorobie
Taki mamy niestety czas, że roślinki też kiepsko się czują, ja to też po swoich zauważyłam.. Byle do wiosny..
Poproszę o jakieś foteczki Twoich zieloności- zaraz będzie weselej :P
Taki mamy niestety czas, że roślinki też kiepsko się czują, ja to też po swoich zauważyłam.. Byle do wiosny..
Poproszę o jakieś foteczki Twoich zieloności- zaraz będzie weselej :P
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Aniu nie daj się chorobie
. U mnie też niektóre rośliny źle znoszą zimową porę ale do wiosny coraz bliżej.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki