.A chociaż grzybów nazbierałaś? astry śliczne ja chyba też będę kupować gotowe flance bo z siewu u mnie marne efekty
.A chociaż grzybów nazbierałaś? astry śliczne ja chyba też będę kupować gotowe flance bo z siewu u mnie marne efekty 

i zdrówka Ci  życzę. Herbatka z cytrynką z miodem i
  i zdrówka Ci  życzę. Herbatka z cytrynką z miodem i   

już mam dla nich miejsce. Ale będę miała pięknie, a jak na wiosnę zakwitną, moje sąsiadki ogrodowe będą miały takie miny ;:99
 już mam dla nich miejsce. Ale będę miała pięknie, a jak na wiosnę zakwitną, moje sąsiadki ogrodowe będą miały takie miny ;:99 

KASIU znalazłam 3 borowiki przecudnej urody i 12 podgrzybków. Jakbym kupiła na tragu mniej by mnie to kosztowało!
 KASIU znalazłam 3 borowiki przecudnej urody i 12 podgrzybków. Jakbym kupiła na tragu mniej by mnie to kosztowało!  A tak to taka zakichana jestem!
 A tak to taka zakichana jestem!  

KRYSIU, ja też sobie posiałam astry, ale chyba nie zdążą zakwitnąć, chociaż ładne rosną. Nie będę się już z nimi bawić, na targu są po 30 gr. U nas pochmurno, ale ciepło było. Zobaczymy jak jutro. I tak nic nie będę robić, bo co sąsiedzi by powiedzieli. U nas na działkach dożynki, więc będą balować co niektórzy
 KRYSIU, ja też sobie posiałam astry, ale chyba nie zdążą zakwitnąć, chociaż ładne rosną. Nie będę się już z nimi bawić, na targu są po 30 gr. U nas pochmurno, ale ciepło było. Zobaczymy jak jutro. I tak nic nie będę robić, bo co sąsiedzi by powiedzieli. U nas na działkach dożynki, więc będą balować co niektórzy  
   Pozdrawiam
 Pozdrawiam
 JOLUŚ,niestety w ten czwartek nie będę, gdyż rehabilitant nie może być. Włożyłam je do doniczki, tylko one mają długie korzenie, a nie mam takich wysokich doniczek. Joluś, postaraj sie wpaść. Możemy się gdzieś umówić w połowie drogi. Szkoda by ich było. Pomyśl. Albo przywiozę Ci je dopiero na wystawę. Leczę się i miodem i innymi wynalazkami. Dzięki
 JOLUŚ,niestety w ten czwartek nie będę, gdyż rehabilitant nie może być. Włożyłam je do doniczki, tylko one mają długie korzenie, a nie mam takich wysokich doniczek. Joluś, postaraj sie wpaść. Możemy się gdzieś umówić w połowie drogi. Szkoda by ich było. Pomyśl. Albo przywiozę Ci je dopiero na wystawę. Leczę się i miodem i innymi wynalazkami. Dzięki  

, na wystawie sobie odbiorę
 , na wystawie sobie odbiorę  

faktycznie zbiory nie warte choroby ,pewnie przemoczyłaś nóżki
 faktycznie zbiory nie warte choroby ,pewnie przemoczyłaś nóżki  Ja wybieram się na grzybki jutro pewnie ubiorę się cieplutko,a ty kuruj się jutro tym bardziej że na działkach impreza to pracować nie wypada-ludzie mieliby co gadać
  Ja wybieram się na grzybki jutro pewnie ubiorę się cieplutko,a ty kuruj się jutro tym bardziej że na działkach impreza to pracować nie wypada-ludzie mieliby co gadać  A to dla Ciebie:
 A to dla Ciebie:
 )
 )
 Kasiu, aż tyle kwiatów na tej róży?? Piękne!!! Nie boja sie deszczu!!
 Kasiu, aż tyle kwiatów na tej róży?? Piękne!!! Nie boja sie deszczu!!  

OLEŃKO, dziękuję bardzo. Juz mi lepiej. Jeszcze jutro posiedzę w domciu i się wykuruję!Wrzosy są piękne, ale jeszcze na to poletko chcę dosadzić mini Rh. Za azaliami mam jakieś 50 cm ziemi i tam nie wiem co posadzić. Iglaczki? Co byś radziła?
 OLEŃKO, dziękuję bardzo. Juz mi lepiej. Jeszcze jutro posiedzę w domciu i się wykuruję!Wrzosy są piękne, ale jeszcze na to poletko chcę dosadzić mini Rh. Za azaliami mam jakieś 50 cm ziemi i tam nie wiem co posadzić. Iglaczki? Co byś radziła?