Kwiatki Adama
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki Adama
Medinille pierwszy raz widziałam w kwiaciarni i zastanawiałam się co to za cudo.Drugi raz widzę u forumowiiczów.Z tego co widzę to kapryśnica z niej skoro nie u każdego kwitnie.Anturium śliczne.Też mam i kwitnie nieprzerwanie.
- elik_49
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 20:51
Uf...Adamie przebrnęłam przez wątek twoich doniczkowych, masz wiele pięknych roślinek, wszystkie dorodne i bardzo zadbane, różnorodność gatunkowa ogromna a kolekcja begonii

pozdrawiam Ela * Moje zielone różności
- sleepywink
- 100p
- Od: 24 mar 2011, o 16:14
Przeglądnęłam Twój wątek, a właściwie tylko zdjęcia. Dużo pięknych i zadbanych roślinek masz. Pozdrawiam.
Justyna
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Adamie pokazuj swoje skarby,pokazuj
Grudniczek ma śliczny ten kolor!

-
- 200p
- Od: 15 lut 2008, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No, dotarłam i tutaj, ale przyznaję, że chyba dopiero jutro przebrnę przez wszystkie Twoje strony. Oglądnęłam za to wystarczająco. Piękne begonie i paprocie, zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) bo paprocie u mnie w ogóle nie rosną, mam jedną i od posadzenia, czyli jakieś pół roku ma tylko dwa liście i nic poza tym
A begonii nie mam wcale a taaak bardzo mi sie podobają. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i współwłaścicielkę pięknych roślin 

Hm.. ostatnie fotki z...
18 marca!? 
Adam, pokaż co tam na parapetkach się dzieje

Adam, pokaż co tam na parapetkach się dzieje

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Piekne kwitnienia, medinilla przepiekna, ja dopiero kupilam taka, ktora przekwitla ale juz z 2ch pedow zaczela mi liscie wypuszczac...mam nadzieje ze za jakis czas zakwitnie ponownie po zimie:)