Od razu poszłam do ogrodu i wydał mi się taki piękny. Kwitnie bardzo dużo roślin, wszystko porosło nawet chwasty.

Sterlizjo36, nie widziałam tej kaliny w sprzedaży ale tak naprawdę to nie rozglądałam się za nią. Jest śliczna bo ma duże kule kwiatów, białe i pachnące. No i nie jest zbyt duża. Jak gdzieś ją namierzę to dam znać.sterlizja36 pisze:Witam cię Majko! Ja również dotarłam do twojego pięknego ogrodu.Piękności w nim pokazujesz,dużo masz host,w ogóle to tylko u ciebie wzdychać i chcieć takie rośliny u siebie widzieć.Zauroczyła mnie kalina Eskimo,już obskoczyłam wszystkie moje ogrodnicze sklepy i all..i nie ma,jest tylko Roseum,może masz jakieś namiary gdzie ją można kupić?Kłokoczkę też niedawno sobie zakupiłam,jestem ciekawa jakie ma roczne przyrosty,bo kwiaty ma urocze.
Wiem że u ciebie rośnie w gruncie tylko ta szczepka od ciebie jest taka słabiutka to zaczęłam czytać o nich może u ciebie pod drzewami mają ciepło ja nie mam dużych drzew, szkoda żeby znikłamariasen pisze:Mario, u mnie to adiantum rośnie w gruncie chyba ze trzy lata, bez zabezpieczenia.maria5 pisze:Maju to adiantum u ciebie rośnie w ogrodzie a przeczytałam o niej że to roślina doniczkowa czy na pewno przetrzyma zimę w naszych warunkach![]()
Pięknie u ciebie , hosty jak malowane
![]()