Witam Wszystkich
Danio pisze:Orliki niesamowite.
Dorotko już Ci pisałam,że mam ich trochę i po przekwitach mogę się podzielić jeśli Ci się podobają
Irena37 pisze:Haniu gdy zobaczyłam tyle zdjęć z takimi pięknymi różami oniemiałam, masz cudowną kolekcję,
Dziękuję Irenko-dopiero kilka próbuje się rozwinąć-czekam bardzo na pełny występ moich róż.
Wisienka pisze:Również jestem ciekawa, co to za wspaniały specyfik na komary, bo niestety te
chłoliery już atakują.
(Masz nowy aparat Haneczko, czy korzystasz z jakiegoś ciekawego programiku?
Podaję nazwę specyfiku na komary-myślę,że moderatorzy się nie pogniewają-nie produkuję tego ani tym nie handluje-kupuje się w myśliwskim sklepie a nazwa
MUGGA mleczko roll-on-wypróbowane i naprawdę działa.
Jadziu rzeczywiście mam nowy aparat lustrzankę Sony DSLR-A330 i dopiero poznaję jego możliwości a że nigdy nie mam czasu na czytanie obszernej instrukcji więc robię to na zasadzie prób i błędów.Dziękuję Ci za podniesienie mojego "morale" odnośnie fotek.
grabek pisze:Napisz proszę, jeśli wiesz co to za odmiany. Piękna jest ta czerwona i delikatnie różowa, prawie biała.

Ewuś postaram się opisywać moje róże.Co prawda mam parę NN ale może dziewczyny mi pomogą nadać im imiona.
liska pisze:Piekne zdjęcia! Rób więcej.. ja uwielbiam ogladać ..
Izuś jak tylko będą się rozwijać będę pokazywać.Póki co dopiero zaczynają
EdytaB pisze:Ja jestem w niej zakochana , poproszę o więcej fotek, u mnie już prawie prawie - a zapach super.
Jakoś słabo Alchymist się rozwija.Myślałam,że dziś będą większe pąki.Ja też go uwielbiam -jest inny w każdej fazie rozkwitu=zrobię fotki i porównamy Twoją i moją
izabella1004 pisze:Hania jaka piękna ta biała lilia

Hania jaka piękna ta biała lilia
Izabelko to jedyna lilia,która już zakwitła-innym jeszcze daleko-w tym roku lilie chyba mnie nie nacieszą-słabe jakieś