Ale ławeczka owszem, czemu nie
Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Izo - dzwonka karpackiego niestety nie mam. Tymianek mówisz...hmm.... A może do tego delikatny łuk z drutu za figurką i na niego powojnik a pod stopami macierzanka ? Co Ty na to ?
Krysiu - z tą żurawką to też niezły pomysł, bo ma takie delikatne kwiaty. TYlko skąd wziąść żurawkę i to złotą ? U mnie jakoś ogrodnicy nie kochają żurawek. Hmm... muszę się zastanowić.
Krysiu - z tą żurawką to też niezły pomysł, bo ma takie delikatne kwiaty. TYlko skąd wziąść żurawkę i to złotą ? U mnie jakoś ogrodnicy nie kochają żurawek. Hmm... muszę się zastanowić.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Żurawkę dostałam właśnie od Lilki, ale nie złotą, z to dzwonka mam zatrzęsienie i będę Ci wdzięczna, jeżeli zechcesz mnie uwolnic chociaż od jednej kępki 
A jak chodzi o powojnik, to mnie sie wydaje, ze byloby tego trochę za duzo... Ale to Ty decydujesz. Jeżeli tak Ci się będzie podobało, to sadź
Ps. Chyba, ze miałaś na mysli tymianek i powojnik - tymianek jest na tyle skromny, ze takie zestawienie byłoby ok
Tylko powojnik koniecznie fioletowy! ;:49
A jak chodzi o powojnik, to mnie sie wydaje, ze byloby tego trochę za duzo... Ale to Ty decydujesz. Jeżeli tak Ci się będzie podobało, to sadź
Ps. Chyba, ze miałaś na mysli tymianek i powojnik - tymianek jest na tyle skromny, ze takie zestawienie byłoby ok
- kogra
- Przyjaciel Forum

Izo - czytasz w moich myślach. O takim właśnie myślałam. a tymianek z przodu, bo przecież też kwitnie w odcieniu różowofioletowym. A po bokach dzwonki niebieskie albo białe. Cały rok coś by kwitło przy mojej pannie. I jak Ci się podoba nasz pomysł ? hi,hi,hi....

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Tym lepiej wszystko będzie w kolorze różu, błękitu i fioletu /?/ a może tylko w błękicie, bo mam też taki powojnik.Pełny, błękitny, kupiłam latem i nie znalazł jeszcze swojego miejsca. Więc może taka sceneria ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

No dobrze :
Z przodu tymianek różowofioletowy
W środku panna
Z tyłu powojnik fioletowy
Tłem będą thuje
A co po bokach w odcieniu fioletu albo różu ? Oprócz lawendy oczywiście.
Chyba pójdę to przespać. Może jeszcze coś mi się przyśni
Dobranoc Izo i dzięki za pomoc.
C...D...N...
Z przodu tymianek różowofioletowy
W środku panna
Z tyłu powojnik fioletowy
Tłem będą thuje
A co po bokach w odcieniu fioletu albo różu ? Oprócz lawendy oczywiście.
Chyba pójdę to przespać. Może jeszcze coś mi się przyśni
Dobranoc Izo i dzięki za pomoc.
C...D...N...
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

No tak. Ale czy ten odcień będzie pasował do fioletu ? Jutro zajrzę do Ciebie i poszukam na fotkach.
A teraz idę już spać bo oczy mi się kleją. Pa.
A teraz idę już spać bo oczy mi się kleją. Pa.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, jak się zdecydujesz na żurawkę to troszeczkę masz u mnie. Piszę troszeczkę, bo ta złota jakaś była kapryśna, nic jej nie odpowiadało i szukałam jej ciągle nowego miejsca. Aż wreszcie trafiłam i na jesieni troszkę je przybyło. Gdybyś chciała bordową to nie ma sprawy.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Te szafiro-fiolety są świetne, ale może dodać kroplę żółci? Albo czystej czerwieni? Nie różu, tylko coś kontrastowego?
Może złote oregano? Albo wiesiołek? A może firletka? Albo pysznogłówka?
Może złote oregano? Albo wiesiołek? A może firletka? Albo pysznogłówka?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."