Widzę, że sporo róż jeszcze albo znów kwitnie u Ciebie. U mnie biała jest teraz bardziej obsypana kwiatami niż latem...
Skromny ogród Joli cz.4
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko dziękuję
Izuniu Tobie też dziękuję
Wiesz co
tak się zastanawiam że chyba przerwie tą swoją dietę, nie jest to dieta cud bo jem normalnie ale nie używam cukru i całkowicie odstawiłam słodycze i uprawiam sport:!:
Ważyłam 82 potem 84 i teraz 78..........i powiem że nawet nie tęskni mi się do słodyczy już się odzwyczaiłam od nich ale od tygodnia źle się czuję, jestem jakaś słaba, mam zawroty głowy i błyski w oku i strasznie jestem śpiąca....czyżby to był brak cukru ?
Izuniu Tobie też dziękuję
Wiesz co
Ważyłam 82 potem 84 i teraz 78..........i powiem że nawet nie tęskni mi się do słodyczy już się odzwyczaiłam od nich ale od tygodnia źle się czuję, jestem jakaś słaba, mam zawroty głowy i błyski w oku i strasznie jestem śpiąca....czyżby to był brak cukru ?
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Małgosiu ja pożerałam słodycze w mig i jedna tabliczka to dla mnie było nic
Teraz mnie nie ciągnie do słodyczy....bo się odzwyczaiłam jeść, ale pewnie jak spróbuję to pochłonę ja bez reszty ...bez opamiętania
Grześ wiem że czekolada też ma kalorię
ale znów mi się cosik pomyliło to miód ma mniej kalorii bo na 100 gram -319 cal......tabliczka czekolady
550 cal
Teraz mnie nie ciągnie do słodyczy....bo się odzwyczaiłam jeść, ale pewnie jak spróbuję to pochłonę ja bez reszty ...bez opamiętania
Grześ wiem że czekolada też ma kalorię
-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
Jola ja to samo mam ze słodyczami
nawet siebie słodyczoholikiem nazywam
ale jak postanawiam się odchudzić to przestaję je jeść,najgorsze są pierwsze 3 dni,nosi mnie strasznie ,póżniej nic co słodkie mnie nie rusza,do momentu aż nie spróbuję,wtedy nałóg wraca.
radziłabym więc miód,niby słodki ,ale mi ze słodyczami się nie kojarzy tylko z lekarstwem
radziłabym więc miód,niby słodki ,ale mi ze słodyczami się nie kojarzy tylko z lekarstwem
i dobrą rękę do roślin - skromnie zapomniałaś dodać Jolujollla500 pisze: Ja to mam szczęście do dzieci i kotów
Róże masz fantastyczne, gdy tak na nie patrzę, mam ochotę zaraz złożyć zamówienie w Rosarium, ale od razu przypominają mi się wszystkie choróbska, które dopadły moje krzewy w tym roku i nic nie zamawiam...
Jola ech ... o cukrze Ci napisalam...
Jola mam potwierdzone... piatek!
wiesz jak się cieszę?
więcej na priv napisze jak juz będę pewna na 100 %
bo wiesz... nie wiem na która dojadę
Jola mam potwierdzone... piatek!
wiesz jak się cieszę?
więcej na priv napisze jak juz będę pewna na 100 %
bo wiesz... nie wiem na która dojadę
z uśmiechami Iza
u liski
u liski