Dorotko ja czosnku nigdy nie siałam ,bo nie mam miejsca na to żeby miały gdzie rosnąć przez ten czas zanim zakwitną, więc tak z 4lata temu kupiłam chyba ze dwie cebule były drogie ale się opłaciło bo one tak szybko się rozrastaja z cebulek i są ładne a z nasion to trzeba czekać 2-3 lata zanim zakwitną, ale jak bym miała miejsce to na pewno bym siała bo to cieszy.Ten fiołek to dostałam o forumki Bogusi 177, był dany od serca bo tak się rozrasta już był dzielony kilka razy bardzo mi się on podoba.
Basieńko w tym roku będę miała na balkonie wewnątrz begonie bulwiastą wiszącą i w dużych donicach na podłodze begonię stojącą ( jakoś zachorowałam na nie )szkoda że już kupiłam bo dzisiaj byłam w Katowicach i w Praktykecie były po1,90zł a ja kupiłam po 2,50zł
Izaziem nie wiem jak on się nazywa ale mi się bardzo podobał i dostałam go od Bogusi kol.z forum, myślę że się będzie rozsiewał tak jak inne fiołki ale co tam.
Arabelko miło mi cię gościć u siebie szkoda że nie w realu.pozdrawiam.
Joluniu taki malutki ogródeczek i ja na emeryturce to wstyd by było jak by nie był wypieszczony, toć to moje oczko w głowie.O mojego M tak nie dbam jak o ten ogródek.
Jolu bardzo dużo już zdobyłam nagród z Urzędu Miasta i z gazet. Działkowca i z "Mój Piekny Ogród"w jesieni 2009r.

Najbardziej to jestem zadowolona z podkaszarki bo do tej pory trawę ciełam nożycami do trawy.
Podusie też są super.