W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2009r cz.1
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani, witam Was bardzo serdecznie
Cieszę się, że już jestem z Wami 
Przez dwa dni nie miałam netu ... tragedia ... zero kontaktu ze światem
Nie mam pojęcia dlaczego tak było. W RTK twierdzili, że u nich jest wszystko w porządku, a my nie mieliśmy netu. Mam nadzieję, że się to już nie powtórzy.
Dziękuję za ciepłe słowa i troskę
Lidziu, bardzo, bardzo, bardzo dziękuję
Grażynko, cieszę się, że już w domku :o
Monisiu, super, że z Pawełkiem już wszystko w porządku
Jollluniu, dziękuję za śliczne kwiatuszki :P
Taruniu, a ja nie pomyślałam, żeby nasionka namoczyć, ale ślicznie wzeszły
... zostały wysiane w najkorzystniejszym dniu
Giguniu, miło mi
Wygląda na to, że ja męczennicy też nie będę mieć - jeszcze nie wzeszła, a moczona i wysiana 1 lutego (prawie 7 tygodni temu) w dobrym dniu, chociaż nie najkorzystniejszym :o

Przez dwa dni nie miałam netu ... tragedia ... zero kontaktu ze światem

Nie mam pojęcia dlaczego tak było. W RTK twierdzili, że u nich jest wszystko w porządku, a my nie mieliśmy netu. Mam nadzieję, że się to już nie powtórzy.
Dziękuję za ciepłe słowa i troskę

Lidziu, bardzo, bardzo, bardzo dziękuję

Grażynko, cieszę się, że już w domku :o
Monisiu, super, że z Pawełkiem już wszystko w porządku

Jollluniu, dziękuję za śliczne kwiatuszki :P
Taruniu, a ja nie pomyślałam, żeby nasionka namoczyć, ale ślicznie wzeszły

Giguniu, miło mi

Wygląda na to, że ja męczennicy też nie będę mieć - jeszcze nie wzeszła, a moczona i wysiana 1 lutego (prawie 7 tygodni temu) w dobrym dniu, chociaż nie najkorzystniejszym :o
Witaj Halinko z rana. U mnie dzisiaj słoneczko wyglada nieśmiało zza chmur, ale w nocy przyprószyło śniegiem.

Różyczka na przywitanie.

Różyczka na przywitanie.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- HalinaK
Kochani, u mnie dziś za oknem zima, ale w domu ciepełko i to chyba mój szczęśliwy dzień 
Dostałam paczuszkę od Lidzi - Agawa
... serduszka wspaniałe ... moje wymarzone
Kupiłam kalendarz biodynamiczny Marii Thun, mówią, że najbardziej wiarygodny, ponieważ poparty przeszło 50-letnimi doświadczeniami porównawczymi autorki w zakresie wpływu ciał niebieskich i ich rytmów na wegetację roślin
Będę Wam tutaj pisała, który dzień jest najkorzystniejszy według tych dwóch kalendarzy
Pomidorki "Koraliki", które dostałam od Idy, wysiane 13 marca już wzeszły
Nooo i mam neta

Geniu , dziękuję za cudną wiosnę ... uwielbiam krokusy
Grażynko, dziękuję za różyczkę
Ciekawa jestem, jak tam Twój "Koralik", czy już wykiełkował

Dostałam paczuszkę od Lidzi - Agawa

Kupiłam kalendarz biodynamiczny Marii Thun, mówią, że najbardziej wiarygodny, ponieważ poparty przeszło 50-letnimi doświadczeniami porównawczymi autorki w zakresie wpływu ciał niebieskich i ich rytmów na wegetację roślin

Będę Wam tutaj pisała, który dzień jest najkorzystniejszy według tych dwóch kalendarzy

Pomidorki "Koraliki", które dostałam od Idy, wysiane 13 marca już wzeszły

Nooo i mam neta

Geniu , dziękuję za cudną wiosnę ... uwielbiam krokusy

Grażynko, dziękuję za różyczkę

Ciekawa jestem, jak tam Twój "Koralik", czy już wykiełkował

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko jak Cię Wszyscy Kochają i cieszą się że już jesteś ;:91
Halinko ja często tak miałam z internetem jak miałam w RDI i tez twierdzili że u nich wszystko w porządku a u mnie jednak nie działał internet. Potem przyszedł od nich fachowiec z urządzeniem i stwierdził że nie mamy minimalny sygnał bo zakłócają domy i drzewa
Zmieniłam na stałe łącze i odpiera super
Kolorowych snów życzę Halinko
Halinko ja często tak miałam z internetem jak miałam w RDI i tez twierdzili że u nich wszystko w porządku a u mnie jednak nie działał internet. Potem przyszedł od nich fachowiec z urządzeniem i stwierdził że nie mamy minimalny sygnał bo zakłócają domy i drzewa

Zmieniłam na stałe łącze i odpiera super

Kolorowych snów życzę Halinko

- HalinaK
Jacku, ślicznie dziękuję ... nooo, to już nie będę się przejmować męczennicą, a może jak nie będę się przejmować, to ona w końcu wykiełkuje 
Monisiu, ojjj tak, humor najważniejszy
zwłaszcza, że tyle nerwów było wcześniej, jak internetu nie było i jeszcze nie wiadomo dlaczego skoro wszystko w porządku 
Jollluś, ja w sprawach technicznych, to jestem zupełnie lewa
My mamy internet z Regionalnej Telewizji Kablowej, przez sieć kablową. Pod jeden hab jest podpiętych trzech lokatorów, a hab znajduje się u jednego z lokatorów. RTK twierdziło, że u nich wszystko w porządku, że powinniśmy mieć internet. Nasz komputer wyświetlał, że jest połączenie z RTK, szybkość 10,0 Mb/s , a internetu nie było, za równo u nas, jak i sąsiadów.
Być może były jakieś zakłócenia z zewnątrz. Mój mąż resetował komputer, wyczyścił styki i nic to nie pomagało. Ojjj, co się nadenerwowaliśmy szukając przyczyny.
Cynthia, tak zrobię, jutro wystawię na balkon :P Dziękuję ślicznie za dobre rady :P
Reniu, dziękuję, też się cieszę

Monisiu, ojjj tak, humor najważniejszy

Jollluś, ja w sprawach technicznych, to jestem zupełnie lewa

Być może były jakieś zakłócenia z zewnątrz. Mój mąż resetował komputer, wyczyścił styki i nic to nie pomagało. Ojjj, co się nadenerwowaliśmy szukając przyczyny.
Cynthia, tak zrobię, jutro wystawię na balkon :P Dziękuję ślicznie za dobre rady :P
Reniu, dziękuję, też się cieszę