Troszkę mi pokropiło, ale dzień był zimno a teraz wręcz czuć mroźne powietrze więc dzisiaj nie zostałam w ogrodzie, bo podobno jutro i weekend ma być ładny. Mroźne powietrze zapowiada przymrozek w nocy
Alu dobrze prawisz, ale jak się wpadnie w rytm to wiesz jak jest...jeszcze to, jeszcze tylko to i koniec, a wygania nas z ogrodu ciemność

ja kupowałam Heptakodium w 2013 r. za ok. 25 zł teraz widzę droższe
I Tobie dużo zdrowia Alu
Ewuniu Ty moja artystyczna duszo

Kręć ten film i przejdziemy przez ogród razem

Tak to miodunka
Na szczęście pogoda steruje moimi zapędami jeden dzień ładnie, a dzisiaj do d... odpoczynek

Koniecznie skręć w tym roku do B.
Agatko ale jesteś i to się liczy

Byłam dwa dni temu w Karniowicach w weta i szukałam murku jak u Ciebie, ale nie znalazłam (nie piekły Cię uszy)
Karolinko Heptakodium kwitnie w wrześniu i chyba nie zdąży zawiązać nasion, przynajmniej ja nie zauważyłam

Wsadziłam patyczki do ziemi i zobaczę co będzie

Kalina początkowo miała przymrożone kwiatki ale teraz wygląda i pachnie
Beatko
Ty też masz problem z pomidorami?, czytałam też u Eli i nawet napisałam u niej więc jak i ona to trochę mi ulżyło, ale powiem że byłam

Też posiała drugi raz ładnie idą, ale z cebulą klęska totalna

Chyba jakiś taki rok

Za to karczoszki masz (tfu tfu) jak malowanie. Ja w pierwszych uratowałam 6 szt, wysiałam jeszcze raz i całkiem fajnie wyglądają, a z ubiegłorocznych nic nie ma...zjadły
Dziękuję Beatko i zaglądaj proszę. Pozdrawiam
Zeniu powtórzę i tutaj, że z całego serca życzę Ci pogody i radosnego zmęczenia na działce

Miłego wieczoru
Jadziu jasne że stoi

Chyba mam adres, ale żeby nie szukać to wymieniamy

Z moich róż to za wiele patyków nie będzie, niektóre trzeba ciąć do spodu
Lucynko lepiej skromnie nie wyzywać losu

ja zawsze jak coś za bardzo chwalę to się sp.... ile razy w pracy chłopa pochwaliłam to w domu była

Muszę chodzić i dbać o zdrowie w miarę możliwości, żeby właśnie o ogród dbać, bo nikt tak nie zadba jak ja
W ciągu zimy coś tam miałaś zapisywać to przypomnij sobie i kawałeczek miodunki dołączę
Miłego wieczoru chociaż jeszcze fajnie jasno
Iwonko wynik będzie w lipcu na wizycie

I u mnie popadywało, ale teraz pod wieczór wyszło słonko
Wiesz czytałam, że niektóre piwonie drzewiaste znikają na zimę. Moja jest krzakiem i muszę j okrywać, a szczególnie pąki. Myślę że -1 jej nie zaszkodzi

Dzięki że myślisz o mnie