Mój malutki zakątek - Priam
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W tych poglądach nie jesteś Priamie sam. Ja czuję to samo a myślę że takich jest więcej. I tak trzymaj.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kiedy byłem młodszy ogród był dla mnie wyłącznie miejscem w którym zauważałem wyłącznie warzywa a kwiaty stanowiły dla mnie wyłącznie miły dodatek. Szczerze powiedziawszy to tak na max'a ogrodem zajmuję się od roku i teraz nie wyobrażam sobie żebym się nim nie zajmował !! Czasami wydaje mi się że przesadzam z chęcią zagospodarowania ogrodu- ale i tak wychodzę z założenia że wielu ludzi chciałoby mieć chociaż taki zakątek jak ja.
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
chyba większość się z tym zgadza - ja się podpisuję pod tym obiema rękoma :P bo najmniejszy skrawek ziemi przynosi radość - małe ciasne ale własne 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Uff ,ale masz miejsca do działania
też bym tak chciała. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- Priam
- Przyjaciel Forum

Szczerze powiedziawszy to ja uważam że mam za mało, ponieważ według mnie za dużą powierzchnię zajmuje trawnik. Ale taka jest wola mojej mamy, która uważa że przez lata ilość kwiatów w ogrodzie był za duży. Teraz rośliny zajmują ładną ale skromną powierzchnię. Kiedy teraz byłem na wsi i chciałem wsadzić wszystkie rośliny i cebulki które kupiłem i dostałem to nie mogłem znaleźć odpowiednio dużo miejsca 
- kogra
- Przyjaciel Forum

Priamie, ależ to wspaniałe żeby nie powiedzieć dziewicze miejsce do zagospodarowania.Ileż możliwości i wspaniała chatka z drewna.Coś mi się wydaje że w przyszłym roku będzie się tu działo , oj będzie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Będzie, będzie. Tylko trochę jeszcze poczekaj, aż przyjdzie wiosna i zacznie się sępienie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Priam
- Przyjaciel Forum

Jedyne czego mi żal to że w moim ogrodzie nie mogę spędzać więcej wolnego czasu w tym miłym zakątku. Kiedy budzi sie przyroda od niego dzieli mnie - jak by nie było- ogromna odległość ok 250 km. Cieszy mnie natomiast fakt, że widzę rośliny latem kiedy są w pełnym rozwoju i rozkwicie spędzając na wsi wakacje 
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ale ładny domek z drewna
i ogródeczek ładnie zagospodarowany
roślinki już szykują się u Ciebie widać do zimowego snu - tak ładnie są opatulone 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki