Widoków pokazanych na załączonym obrazku nie tylko Tobie brakuje.

Ale "już za minutkę, już za momencik" ujrzymy wszyscy takie łany kwitnące na łące.

A łał, ale mi się rymło.

bardzo ładna i pięknie położona jest Twoja działka
  bardzo ładna i pięknie położona jest Twoja działka  Taka równiutka, że się zastanawiam czy równałeś czy tak płaski teren jest u Ciebie
 Taka równiutka, że się zastanawiam czy równałeś czy tak płaski teren jest u Ciebie  Widzę, że bardziej się nastawiłes na drzewka i krzewy niż kwiatki / fakt,że przy nich jest więcej roboty/ .
 Widzę, że bardziej się nastawiłes na drzewka i krzewy niż kwiatki / fakt,że przy nich jest więcej roboty/ . 

.
 .
 ..wpadłam z rewizytą..przebiegłam po Twoich włościach..pięknie tam masz...terenu dużo...przestrzeń i widoki wspaniałe..
 ..wpadłam z rewizytą..przebiegłam po Twoich włościach..pięknie tam masz...terenu dużo...przestrzeń i widoki wspaniałe..  Zima pięknie się prezentuje ale mogłaby już odpuścić..teraz tylko czekac wiosny...dopiero będzie ładnie:))))dziękuję i pozdrawiam...
 Zima pięknie się prezentuje ale mogłaby już odpuścić..teraz tylko czekac wiosny...dopiero będzie ładnie:))))dziękuję i pozdrawiam...

[/URL][/url]
[/URL][/url]

, a ta roślina to Wawrzynek wilcze łyko, on tak właśnie kwitnie
 , a ta roślina to Wawrzynek wilcze łyko, on tak właśnie kwitnie