-- 24 kwi 2014, o 21:40 --

Dorotko takie nie do końcadorcia7 pisze:Te prymulki są białe ?te z zółtym oczkiem
Oj jak mi przykroRuda_Zaba pisze:Ech.. a ja działkę zobaczę dopiero w sobotę i to na krótko
Siła wyższa nic na to nie poradzisz (chciejstw jest dużo trzeba na nie zapracować)Ruda_Zaba pisze:Oj święta prawda Marysiu.. święta prawdaale co robić, pracować trzeba
Są Piękne , Wiolu ja je siałam z nasionek , w tamtym roku w ogóle nie kwitły były mizerotki Straszne ale w tym roku są śliczne.dorcia7 pisze:Właśnie,ja kiedyś takie kupiłam miały być białe a sa tak jak Twoje kremowe-ale też ładne,prawda?
Miło mi bardzo że wszystko Ci się podoba jesteś kochana.Paulii pisze:Witaj MarysiuSklaniaczek z fontanną przepięknie wygląda
![]()
Pięknie i ślicznie kwitną Ci tulipanki![]()
Ślicznie wygląda szachownica z bergenią![]()
Ślicznie wyglądają kwiatuszki z kropelkami deszczu
Prymulki piękne
czy to oznacza, że te dwa wypierdki prymulkowe które mam na działce, to jest szansa, że są to samosiejki a nie wpół umarte prymule zeszłoroczne i zakwitną w przyszłym roku?MariaWy pisze: w tamtym roku w ogóle nie kwitły były mizerotki Straszne ale w tym roku są śliczne.
Pewnie tak , ja na swoje czekałam trochę , popatrz jaki ogrodnik musi być cierpliwy .Ruda_Zaba pisze:czy to oznacza, że te dwa wypierdki prymulkowe które mam na działce, to jest szansa, że są to samosiejki a nie wpół umarte prymule zeszłoroczne i zakwitną w przyszłym roku?MariaWy pisze: w tamtym roku w ogóle nie kwitły były mizerotki Straszne ale w tym roku są śliczne.
Jaaaa życie jest piękne
Zabko ja swoje siałam z nasion kupionych , a samosiejki mam ich bardzo mało ale są i jeszcze malutkie to myślę że i u Ciebie będą się siały.Ruda_Zaba pisze:No ja cichutko na to liczyłam, że się będą siałyTak się zastanawiałam, czy jednak przeżyły wykopanie piwonni pod którą rosły, czy o samosiejki.. ale z tego co piszesz wnioskuję, że to samosiejki
![]()